ozgnur Deebg bence direk test yap yani herkesde aynı olmaz test yaparsan daha çok rahat edersin bu şekilde için için yer daha çok stres var mi yok diye
Momof2child ozgnur evet canim oda dogur bende sivi kist vardi bi ara iliskide agri olrdu hele hele kurtajdan sora.ceviz suyu ictim kistim eridi gitdi cok sukur ve daha agrmyor
Deebg ozgnur 3 gün önce bir ağrım olmadı canım ilk defa dün gece oldu kist var mı bilmiyorum çoktandır gitmedim doktora açıkçası
ozgnur Momof2child ceviz suyu derken cevizi suyun icine koyup bekletiyor musun duyduğum herşeyi denemek istiyorum 😂
Momof2child ozgnur onla hamilr kalab bi cok kisi var evet.cevizi kirip4tane geceden ilik suya koyup agzni kapatiyorm sabahleyn suyu icib cevizi yeyib yarim saat sora kahvalti ediyorm
Momof2child ozgnur baya zayiflatiyor yunurta gelidime yardim ediyor vede nar suyu icin endometriumu kalinlastiyor
Deebg Momof2child öyle mi benim ilk defa oldu böyle bir şey 2 yıllık evliyim dün ilişki sırasında çok kaşık ağrım oldu dayanamadım inşallah öyledir canım yaa
Deebg aycaycayca_89 evet benim ilişki sırasında ve sonrasında da çok ağrım oldu ilk defa böyle bir şey başıma geldi
Deebg ozgnur https://www.resimag.com/i/306d337c75b Ovulasyon testlerim bu şekilde canım ama çok güvenemedim bunlara
vuslatim34 Ben bu ay süt maydanoz kürünü denemiştim .Ama öylesine yaptım yani bir gün yaptım sadece inşallah faydası olmuştur. Dün benimde ilişkiden sonra kasıklarım agrıdı.
ozgnur Deebg ovulasyon kullanmadığım için pek anlamıyorum canım ama 10 gün varsa yumurtlaman yeni geçmiş heralde
vuslatim34 ozgnur bende bu ay ovülasyon kullanmadım canım . dün öyle kasık agrım olunca acaba yumurtlama günüm mü diye düşündüm
ozgnur vuslatim34 ben aklım daha çok karışıp çocuk düşüncesiyle ilişkiye girmemek için uzak duruyorum ovulasyondan