ozgnur selinn35 gebelik belirtisi adet belirtisine benziyor kimyasalda adet olucam diye ağrıdan kıvranmıştım oldum olucam diye dolanıyordum evin içinde
gunesveguney Benımde 6 gün var reglime kızlar bugün akşamüstü dayanamadım test yaptım tabi negatif çıktı ama 2-3 gündür kasıklarım ağrıyo sol kaşığım özellikle ve göğüslerimde dolgunluk var sankı ve 5 gündür sureklı akıntım var.Yumurtlamalarım düzensiz o yüzden emın de olamıyorum hayıt çayı içiyorum faydalı olmuştur ınsallahh 😔 rabbim nasıp etsın bu ay rabbım nolurrrr bizlereeee
ozgnur gunesveguney hayit çok faydalı doktorum önermişti bana bir süre içtim sonra bıraktım midemi bulandirmaya basladi
Deebg vuslatim34 ozgnur Momof2child Sumeyyeee12 Minikmucizemizz gunesveguney aycaycayca_89 Kızlar ara ara kaşık ağrm oluyordu ama dün ilişki sırasında çok fazla kaşık ağrım oldu ilk defa böyle bir şey oldu nedeni ne olabilir sizce gebelikle ilgisi olabilir mi
gunesveguney ozgnur bende adetim bitti içmeye başladım günaşırı da ilişki oldu şimdi adetime 6 gün var keşke bebek olsa inşallah nasip eder rabbim :(
aycaycayca_89 Benimde programa göre adetime 4 gün kaldı, bazı aylarda 2 veya 4 gün sonra oluyordum onun haricinde büyük bir düzensizlik yok. Bu ay 5 ve 6sında yumurtlama gördüm 2 +3 gün değerlendirdik. Normalde adetten 1 hafta önce göğüs hassasiyetim olur fakat bu sefer 2 hafta öncesinden başladı ve bu kadar yoğun olmamıştı. Kasık ağrılarımda bir iki gün önce hafif ağrıyla başlardı bu sefer 1 haftadır kasıklarıma birşeyler batıyormuş gibiydi. Bel ağrımda var fakat bugün erken gebelik testinde negatif çıktı. Halbuki o kadar hazırlamıştım ki kendimi. 😞 şu hamilelik psikolojisi hormonları ele geçiriyor, gebelik olmadığı halde keşke bu kadar bariz olmasada hayal kırıklığı yaşamasak.
vuslatim34 Test yaptım kızlar.Tabiki negatif çıktı.Ben kim anne olmak kim 🙄Eşime diyorum ki test alma bak psikolojim bozuluyor ama dinlemiyor.
Anne18 vuslatim34 dün bende test yaptım negatif cıktı okadar morelım bozuldu ki anlatamam ama çift cızgı cıksaydı okadar hayalim vardık esıme supriz yapacaktım ama nerdeeeeeee ne diyelim hersey allahtan yinede allahtan ümit kesilmez...
ozgnur vuslatim34 bende sabah yaptım 2 gün öncede negatifti sabah yine negatif değişen bisey yok yola devam
Merve_61 vuslatim34 Allah'ım inşallah en kısa, en doğru zaman da nasip eder size ve burda gerçekten isteyen , bakabilecek olan herkese 🙏🏻🙏🏻
Momof2child Bugece ruyamda kuzu gordm beyaz kuzu Yoryma gore evlata isareymis artik ruyalarmz bile bizle oynuyor
aycaycayca_89 Deebg pazartesi günü aynı şey bende de oldu, birlikte olduktan sonra kasıklarımda çok fazla ağrı oldu ve uzun zaman devam etti, nedenini bende merak ediyorum.
ozgnur Deebg bence direk test yap yani herkesde aynı olmaz test yaparsan daha çok rahat edersin bu şekilde için için yer daha çok stres var mi yok diye
Deebg Momof2child öyle mi benim ilk defa oldu böyle bir şey 2 yıllık evliyim dün ilişki sırasında çok kaşık ağrım oldu dayanamadım inşallah öyledir canım yaa
Deebg aycaycayca_89 evet benim ilişki sırasında ve sonrasında da çok ağrım oldu ilk defa böyle bir şey başıma geldi