Esil35 Gazeliz egee rahim agzina yakin bi yere yerlesmediyse bi sorun yok doktorunuza danisin siz yine
Smraozn12 Hem25 https://imgyukle.com/i/EOac20 cnm banada bakarmısın doktor kilosunu dedi ama boyunu soylemedi yada dedi ben duymadım detaylıda ☺️
Hem25 Smraozn12 ben bakmadan demisler canısı sana zaten gec gördüm ama 35cm 391 gr olmus bebisin saglıkla büyüsün insallah 😍
MelteminKeremi Smraozn12 canım tabii ki bebeğin 35 cm değil :) 35 mm yazıyor orda fl boyu vermez vücuttaki en uzun kemik yani femur kemiğidir bu üst bacak kemiği olur😊 bebeğin yaklaşık 24 25 cm civarında ve haftasıyla gayet uyumlu 💙
Smraozn12 Esil35 ya okadar buyumuşmu 2hfta önce 21cm flndı hiç bukadar buyudugnu tahmin etmemiştim Tsk ederm cnm haftasıyla uyumluyuz ozaman ☺️
busraaammm Gazeliz plasentanız rahmin ön duvarında demek ..o da bir sıkıntı olmuyor yani ... ben de antreiorum rahmin ön duvarında bir sıkıntı yok çok şükür...plasenta Previa olursa sıkıntı oluyor sadece
Bebisim_1208 Gazeliz doktorum bna internette fetüs kilo hesaplama var dedi ordan hesaplarsın dedi. Bpd ve ac yi topla kilosu çıkıyor cnm
Formychild Gazeliz boy kilo yazmamışlar ama boy kafa çapi vs kaç haftayla uyumlu ise onu yazmışlar boyu 31 hafta ile uyumlu diğerleri baş çapı 28+4 karın çevresi ise 29+5 günlük ile uyumluymus.
Gazeliz Smraozn12 aynen canm doktorum bıyunun üç hafta önde olduğunu dedi kilosunu sordum demedi ne kadar olduğunu ama iyi dedi
Smraozn12 MelteminKeremi ya bende imkansız dıyorm şasrdım 35cm 26. 27 hftalarla uyumlu cnkü araştırmalarıma göre benim 1karışım 19 cm 2karış yapıyorm yok ya bukadar boyu olamaz diyorum 😂😂
MelteminKeremi Smraozn12 çok görüyorum bu hatayı forumda 😂😂 fl boyu diyorlar direk 🙈 benimki 35 hafta da 67 cm o zaman dev çıkacak içimden 😂😂 halbuki üst bacak 67 mm boyumuzda 45 cm civarı artik 💙💙