Gazeliz İki hafta önce kontrole gitmiştim bu kağıt verildi bakarmısınız doktorum bana boy ve kilo bilgisi vermiyor rica etsem anlayanlar yorumlayabilirmi? https://i.hizliresim.com/r0vAEN.jpg
Melegimm19 Gazeliz canım şeker yüklemesi için verilmiş sanırım bu kağıt kilo göremedim soruncada mı söylemiyor?
Gazeliz Kubradem boyu diye duydum bende bişeyle çarpılıyormuş boyu ortaya öıkıyormuş 31 cm olması imkansız çünkü üç hafta ilerdeymiş boyu doktor dedi
Melegimm19 Gazeliz en azından kilosunu söylemesi lazım canım ya neyse iyi olsun da yeterki ölçümleride cm olarak yazmamış ama hafta olarak uyumlu gözüküyor
Melegimm19 Gazeliz 31 haftayla uyumlu canım FL yi cm olarak yazsaydı 7 ile çarpıp boyu bulunuyor ama hafta olarak yazmış doktor
Gazeliz Deletedmom124 hadiya 31 az ama ben 4 aylıkken özele gittim bana boyu 29 cm üç ayda üç cm olması imkansız gibi ve bacak boyu üç hafta önden gidiyordu kilosunu nasıl hesapladınız banada öğretirmisim canm☺️
MelteminKeremi Fl femur kemiği yani üst bacak vücuttaki en uzun kemiktir boyunu yazmamış sadece 31+0 hafta ile uyumlu demis yani yaklasik 40-41 cm civarı olmalı 😊
Gazeliz MelteminKeremi teşekkürler canm ah bide kilosunu bilebilseydim bu attığım kağıt iki hafta öncesinin kapıdıdır bakalım haftaya gidicem o zaman umarım söyler dr hanm😂
Esil35 Gazeliz egee rahim agzina yakin bi yere yerlesmediyse bi sorun yok doktorunuza danisin siz yine
busraaammm Gazeliz plasentanız rahmin ön duvarında demek ..o da bir sıkıntı olmuyor yani ... ben de antreiorum rahmin ön duvarında bir sıkıntı yok çok şükür...plasenta Previa olursa sıkıntı oluyor sadece