Cigdem07 Merhaba kızlar ☺️ Sayılı günler kaldı sizlerin ne zaman dogum belli olanlar vardır ☺️ Benim sezeryan olacagı icin tarih değişti kasım 11den sonra bakalım 💙 sağlıkla kavuşmayı bekliyorum artık.
defne55 Cigdem07 normal olursak 23 kasım ama daha nedense karar veremedim nasıl doğuracağıma böyle giderse icimde kalacak yavrucak 🤣
Kirmiziigelin bebegimyolda_ bizim erken doğum riskimiz vardı 33. Haftada ciger geliştirici iğneler vurulduk hastanede yattık 2 gün. Kasılmalarımız erken baslamıştı şimdi iyiyim ama karnım düştü gibi bebek bayagı aşagıda sizzde durum nasıl
Cigdem07 Ozgee_ Valla bana kalacak olursa dogsun bende istiyorum agırlaştık artık hareket ettiği zaman net anlıyorum artık sağ tarafım çürüdü hep oraya gidiyo cocugum 😃😃
Zeyno16 Son 25 gün 🙂 ama bana kalsa daha erken gelr gibi nst de sancılrm çkyo gerçi açılmm yoktu ama bklm bu hafta randevumde Neler olck
Cigdem07 Zeyno16 Aynıyız 25 gün olarak aynı benim sancı çıkmıyo şuanlık gayet keyfi yerinde zamanında gelsin bisey istemiyorum 😃
Elmalipasta Cigdem07 Allah nasip ederse 10 Kasım dedi doktorumuz ama erken gelir ama geç gelir bilemem 🙈😍
Cigdem07 Elmalipasta 10 kasım atatürkün ölüm yıl dönümü ama bende isterdim 10 kasım olsun 💙🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla gelsin insallah