RamazanFuLyaUzuner Crınone vajınal jel kullananın da faydasını gören oldu mu arkadaşlar düsük riskine karsı verdi doktor kanamam var engeller mi kanamayı
Busucan RamazanFuLyaUzuner Canım ben ilk 3 ay kullandım. Şiddetli olmasa da kahverengi lekelenmelerim vardı. Tutunmayı kolaylaştırıcı etkisi var. Dışardan progesteron desteği sağlıyor
Lamelif RamazanFuLyaUzuner 16. Haftaya kadar kullandım uyguladıktan sonra en az 20 dk yürüyüş yapmak lazım yok emilmiyor ve birikiyor ben çok çektim ondan
Rabia42 RamazanFuLyaUzuner cnm bnde kullandim çok etkili bı ilaç faydasını gördüm ama jel içerde birikiyor ve yeşil topak topak geri çıkıyor görürsen korkma zararı yokmuş sadece öyle olmaması için kullandıktan bı yarım saat sonra yürü ki aksın dışarı vücut kendi için yeterli olanı o zmna kdr cekiyomus ztn içine
MerveErdalKam RamazanFuLyaUzuner canım ben jeli kullanırken birden kese dışında kanamam oldu ama faydalı bi jel bence tahim boyunu yumuşamasını koruyan bi jel
RamazanFuLyaUzuner Lamelif eczacı da yatsın demiş anneme bilmiyordum ben yürüyeceğimi kanamm oluyor diye yürümek istemiyorum korkuyorum
Kubrakilinc61 İşe yarıyor canım aman dikkat et onu yaparkende içeriye zarar verme. Ben öyle birşey yaşadım çünkü 😔
RamazanFuLyaUzuner Kubrakilinc61 öyle mi ne gibi zararı oluyor 😞 bebeğimin düşmesini engeller mi peki kanamayı durduruyor mu
MerveErdalKam RamazanFuLyaUzuner ben ilk zamanlar yürüdüm daha sonra valla gözüm kesmedi yattım yürümeyi yattım yine alıcağını alıyo bence yürüsende jelin ni kısmı zaten geri geliyo ki aynı olay bence
AslUlusuTozlu RamazanFuLyaUzuner ben de 14 hafta kullandım prospektüsünde de yazar zaten kullandıktan sonra en a 15 dakika aktif olmanız yürümeniz gerekiyo yoksa içeride birikip renk değiştirerek geri geliyo jel emilimi sağlanmıyor
Kubrakilinc61 RamazanFuLyaUzuner bebeğine asla zarar vermez. Ben onu kullanırken rahim duvarına zarar verip yırtmışım önemli değildi ama yinede kan geliyor diye hep korktum sonra 2 hafta sonra düşük yaptım ama problem bundan kaynaklanmıyordu
BsraKavazYedek Ben de ilk 3 ay kullandim, kullandiktan sonra ayaklarinizi havada tutup 5 10 dk bekleyin sonra jelin yerlesmesi icin kalkip yuruyun biraz. Cok sukur 2.bebegimde ise yaradi ama ilkinde ise yaramamis, bebegimi kaybetmistim 🙁
RamazanFuLyaUzuner BsraKavazYedek sizinde kanamanız oluyormuydu peki kesti mi kanamayı ? Bide kanamam oluyor diye yürümekten korkuyordum oyüzden yatıyordum sorun olur mu acaba
RamazanFuLyaUzuner Busucan Busucan insallah bende de faydası olur canım sende kullandığın zaman kalkıp yürüdün mü
Canangnr RamazanFuLyaUzuner Canım yattıkça jel birikme ve tıkanma yapıyor,yürürsen bile bi süre sonra gereksiz olan jel geri gelecek ama tıkanma olunca doktor açmak zorunda kalıyor.
BsraKavazYedek RamazanFuLyaUzuner kanama degil de lekelenmem vardi ama kirmiziya donmustu. Kisa sureli yuruyun oyle 1 saat ayakta kalmayin normal ev is rutini gibi dusunun yani geri kalan kisimda yatmaniz ve yatarken ayaklarinizi havada tutmaya calismanizi oneririm. Bebege kan akisinin hizlanmasi lazim bu surecte cunku. Cok gecmis olsun
RamazanFuLyaUzuner Canangnr ya gerçekten mi o nasıl oluyor yani açma derken ne yapacağımı bilemiyorum korkuyorum iyice
RamazanFuLyaUzuner BsraKavazYedek benim ki de lekelenme canım kırmızıya döndü aynen tesekkur ederim insallah bana da faydası olur aynı gün etki ediyor mu acaba
Canangnr RamazanFuLyaUzuner Benim doktorumun asistanı anlatmıştı kesinlikle uygulamadan 5 dk sonra kalkıp hareket et ısıyla emiliyor diye. Bi hastalrı hep yatmış kontrole geldiğinde tıkanmıştı komple biz açtık dedi
DLiviyaEsor RamazanFuLyaUzuner canm bnde 12 haftaya kadar kullandim kanama vs olmadi ama tup bebek oldugu icin kullandirdi doktorum cok şükür yavrumu kucagma aldim arkadaslarin dedigi hibi jelden sonra 5/10 dkk yurmemi soylemisti doktorum burde jeli kullaniyorsan arada bi pembe beyaz siyah atiklar grlebilir korkma gecmis olsun
RamazanFuLyaUzuner Rabia42 teşekkür ederim canım tamam ben de bu şekilde yapıyım sen hemen faydasını gördün mü canım kullanır kullanmaz
RamazanFuLyaUzuner MerveErdalKam teşekkürler canım dün ögrendim hamile olduğumu keseyi de dün gördüm kanamam falan yoktu gece yatarken biraz karnım agrıyordu sabah bi kalktım pijamama kadar kahverengi su gibi leke olmuş sabah hemen jeli aldım kullandım suan kırmızı var ara ara lekelenmeler peçeteye silince geliyor ama normalde orkid taktım onda bisey yok öyle belli olan
RamazanFuLyaUzuner DLiviyaEsor teşekkür ederim insallah bende yavrumu kucağıma alırım bana da dua edin