lilayda Denizgumuskaya sen merak etme 13.90 Cok küçük bir kese gozukmemesi gayet normal. Biraz daha büyümeli sonra gözükür anca merak etme hic canını da sikma düşünme boyle seyler
CK_123 Marrieddd doktorum bekletti beni. Yine vitamin falan takviyesi oldu. Acıkcası benim hepsi gec oldu cinsiyetini bile 20. Haftada gosterdi. Kahramanmaras megapark hastanesine gidiyorum ben koray bey doktorumuz
ozlemagcaa Marrieddd Benim öyleydi 9 haftalıkken gittiğimde alttan muayene oldum kalp atışını da duymuştum
Denizgumuskaya lilayda insallah canm Cuma günü gidicem bakalm ne diyeckler zaten bana dediydi ilerleyecek kesen sağlıklı die ama gene de 😣 tedirginim birde kese içinde bir kese daha var dedi ama bana ne olduğunu söylemedi 🙄
Handeay7 Benimde ilk kesem gözükmedi canım yanlid hatirlamiyorsam 8+da göründü bebek be bebeği görünce kalp atışını da duyduk çok şükür şimdi 17 haftalık oldu. İnşallah sen de görür duyarsın korkma.
lilayda Denizgumuskaya o dediği kesenin icindeki yolk kesesi bebegin bağlı olduğu halk dilinde dogum yaparken sonu geldi derler. O son bu işte yolk
masalsii [silindi] normal hamilelik belirtilerin aynen devam ediyor asla boş oldugunu anlamıyorsun ben boş gebelik yaşadım 10 haftalıkken kürtaj oldum cok üzücü bi durum
[silindi] @Denizgumuskaya @Marrieddd yani Allah muhafaza boş gebelik olsa belirtiler hissedilmezdi dimi ben de henüz kalp atışlarını duymadım da o nedenle soruyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşuruz 🤲🏻
Serrax lilayda ama yolk u doktor bi kese daha var diye demez ki sanki o da emin olmamaış gibi söylememiş. Çoğul gebelik olabilir gibi geldi bana
Denizgumuskaya Serrax ya allah korusun zaten kızım daha çok küçük 6.5 aylık 🤦🏻♀️ İkiz olursa ucune nasıl bakarım
Serrax Denizgumuskaya ay evet kızınız biraz küçükmüş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin. Veren Rabbim kolaylığını da versin ❤️
Peri_gulsoy1 hlmc şuan bende aynı durumdayım. Siz sonradan bebeği gördünüz mü? Yani kaçıncı haftada görüldü?
Peri_gulsoy1 Marrieddd ne mutlu size. Bende geçen hafta 6+3 gittim yolk göründü ve nokta gibi bir şey görüyorum ucunda belki bebbektir dedi ama usg göre 5+3müş. O yüzden haftaya Çağırdı. Bakalım