Belindaa yok canm olur mu birbirimize destek için burdayız 😊 öncelikle genel anestezi yi üroloji doktorum yapmayacağım dedi eğer takamazsam stenti ozaman genel anestezi yaparız dedi ama gerek kalmadı uyuşturmadan taktı 🤦🏼♀️ Aynı hastanede kadın doğum doktorum da vardı onunla birlikte karar vermişlerdi stent takmaya yoksa böbreği kaybedebiliriz demişti banada hatta bebeği ve anneyi bile kaybedebiliriz demişlerdi. Kadın doğum doktorum hastanede yatarken odama gelip korkulacak hiçbirşey yok bu stent işleminin bebekle uzaktan yakından alakası yok korkma demişti aksine takmazsak bebekte sende zarar göreceksiniz demişti o beni çok rahatlattı erken doğum olabilir ba gbi şeyler hiç söylemedi bnde sonradan başkalarından duydum öyle olsa doktorum mutlaka bilgi verirdi bana diye düşünüyorum.Stent takıldığında 23 haftalıktım şuan 35 bitmek üzere çok şükür bir daha o lanet böbrek ağrısını hiç yaşamadım stent takıldığı an ameliyathaneye ultrason getirdiler ve doktor baktı tugce hanım takar takmaz bile böbreğiniz küçülmüş rahatlamış dedi inanılmaz bir rahatlama yaşamıştım😊bende ekstradan böbrek taşıda vardı tabi 1 tanesini de stent sayesinde düşürdüm hiç hşssetmeden ağrısız 😊 maalesef hamileliğin bu tarz sağlık sorunları oluyor inş sizinde en kısa sürede geçer sağlıkla doğum yaparsınız🙏🙏