Busraclb canım aynı şeyi bende yaşadım 2 3 düşükten sonra o test yapılıyor aynı şeyi bende yaşadım hatta biz kalbi duyduk bir ay sonra gel dediler 12 de gittik kalbinin durduğunu öğrendim dr bebeğin asla 12 değil kalbi duyar duymaz durmuş sanırım dedi iyiki zehirlenme olmamış dedi hatta bana
Daha sonra suni sancı ile normal Doğum gibi bebeği düşürdüm ve kürtaj a alındım kalan parça varsa diye kontrole gittim parça kalmışmı diyr 15 gün sonra dr. Bana 3 ay bekle dedi daha sonra patoloji sonucu için kürtajı yapan dr ile görüştüm 3 aya gerek yok bebeğin en fazla 7 idi dedi ve ilk adeti görüp daha sonra tekrar hamile kalmamı uygun gördü bende öyle yaptım ve çok şükğr adetten sonra hemen hamile kaldım şuan 34. Haftamda ym şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin
Hiiç hiç oraya odaklı kalma sağlıksız bebek düşermiş gelişiminde sıkıntılı bebeği vucutt atarmış öyle düşün kolay değil ama İnan geçiyo kısa zamanda inşallah baştan hemen yaşarsın bu mutluluğu hamile kalır kalmaz da gittim dr. Her ihtimale karşı ilk ay sulandırıcı hap verdi bu arada bebeği zararı olmayan sadece önlem hani