Ozgesrn Deebg https://imgyukle.com/i/ENzDGI benim en son böyleydi ayın 9’unda sonrasında test yapmadım. 29 Eylülde reglim bitmişti. Ayın 30undan itibaren 1,3,5,7,9,10,11,12 ve 13 Ekimi değerlendirdik. Şimdi reglime 9 gün var bekliyorum.
Melike37 Deebg kuzum yumurtlama olmamış daha ama bi kaç güne olabılır dıkkatlı yap 2 gunde 1 degerlendır bulana kadar kuzum buluncada 3 gün üst ğste günler değerlendırceksin
Zilan__zilan Ozgesrn ay inşallah hamilelik haberini verirsin 🙏 benimde regla 10 gün var bakalım nasıl olucak
Zilan__zilan Melike37 çok güzell 😍😍😍 allah tamamına erdirsin 🙏 normalde başkasının testi olsa direk anlıyorum ama kendime gelince heyecanmı yapıyorum ne bildiyimide unutuyorum 😁😁😁😁
Melike37 Zilan__zilan hahah bendede oluyordu dun hatta aksam çatlamam oldu eşime diyorum şuna baksana hangısı sılık ben anlamadım etmedım eşimde diyor başkasınınkını anlıyorsun kendıkınımı anlamıyorsun 😁😁
Zilan__zilan TazecikAnne123 devam edicem ama bir yandanda reglma az kaldı yumurtlamıycam diye korkuyorum 😭
TazecikAnne123 Zilan__zilan öyle düşünme. Adetine çok az zaman kala yumurtlayan kişilerde var. Sen zaten o günü belirlemek için ovülasyon testleri yapıyosun bunu unutma :) sakince devam. Birde hergün saat kaçta yapıyosun?
Zilan__zilan Melike37 10 gün var ama adete 3 gün kala test yapıcam 🤗 bundan önceki hamileliyimi 4 gün kala öyrenmiştim o düştü ama
Melike37 Zilan__zilan kuzu her hamilelik bir olmuyor ben ilk hamile kalmıştım hiç farketmedim ayın 30 unde test yaptım cıkmadı diğer ayın 5 inde test yaptım 5. Haftamın bittiğini söylemişlerdi ovulasyonla hamıle kaldığımdada 10. Gunde öğrendim farklı oluyor kuzucum adet gununde yap benimde adetime 10 gun var yumurtlamayıda dün be önceki günde görmüştüm
Selinish_ Deebg benim 30 Ocak’ta reglim başladı 13 şubatta çatlama oldu . Herkesin farklı olabiliyor sabret az kaldı 🥰🙏