Yesimbahat Dudu_Ozer Merhaba Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız ben Üsküdar’da aktarlardan temin ettim bilginiz olsun
Melek256 Dilaraevn Ya ben hiç anlamadım şu ultrason işlerini ve her doktor başka davranıyor biz dün 37+5 dik kontrölümüz de 3600 dü kilomuz ben sezaryan olucam normal yapmak istemiyorum bu hafta alırız yada 38.haftanın sonunda alırız diceğini düşünüyordum ama 40.haftada alalım dedi yani 13 gün sonraya gün verdi kilosu sizle aynıymış normal doğum olmamasına rağmen alalım demedi 🤷🏼♀️
Nisaa11 Dilaraevn ya ben 38+3 üm benim bebeğimde 3 hafta önde karın çevresi genişmiş 40+6 hafta ile uyumlu. Kilosu 3800 olmuş bugün öğrendim. Bide yüksek riskli bölümüne gidiyorum. Bana niye doğum için bir şey demiyorlar normal mi olacak sezeryan mı diye bende çok korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye.
Babyymamaa Kimin postunu okusam bebek hep iri kilolu bnmki 2 hafta geriden geliyo son 2 aydr çk kilo almıyo napıysnz byle nasl oluyo bebekler anlayamadm bn de normal doğumu beklyrm 40 haftayı doldrdm çk üzülyrm artk ne yapsm kilo almıyo ama herkesn iri bebek maşallah bazen yalan mı sylüyrlar diye de düşünmedn edemyrm
Peaceful Babyymamaa iyi de canım iri ve önden olması da çok iyi bir şey değil ki.. Herşeyim hayırlısı. Canını sıkma bence bilemezsin neyin nasıl iyi olacağını
Babyymamaa Peaceful iri olmasnı ztn istemyrm ki haftasyla uyumlu olsa bari bnmki de dyrm ama olmuyo bi türlü ne yapsm
Esmylmz Dilaraevn Memeucu masajı, cinsel ilişki, squat, yürüyüş, merdiven inip çıkmak, adaçayı, ahududu çayı, sıcak duş.. Aklıma gelenler bunlar.
bsratoprak Dilaraevn dün bu başlığa benzer bir post açtım, durumumuz aynı😞 doktor randevumuzdan bu yana yapmadığım şey kalmadı ama hala tık yok sancı yok 🥺 bebişler hayırla gelsinler inşallah bende normal doğum istiyorum ama kilosu engel olur diye korkuyorum inşallah yakın zamanda doğum başlar 🙏🏻
Yamo Dilaraevn merhaba sizinle aynı durumdayız bana da bunlar söylendi şuan 38 haftamdayım Perşembe yatışım var ama doktor önce suni sancı ile normali deneyelim dedi sizin doktorunuz neden önce normali denemek istemedi acaba benim de aklıma takılıyor benek iriyse nasıl normal doğum yapıcam diye
Dilaraevn Yamo ben suni sanci olamazmi Baslatsak dedim Oda boyle bisey yapamam hic sancin acilman yokken suni veremem dedi
Yamo Dilaraevn Allah Allah benim doktorum neden bana 1cm ile suni veriyor acaba ya of hep aklım karışıyor
Mervednr Dilaraevn 38. Haftada 4 kiloydu bebeğim yapmadığım şey kalmadı ama normal doğum olması zordu. Baş çevresi de büyüktü. Kanala yerleşemedi 40. Haftada sezeryan oldum. Hiç zorlanmadım ilk günden itibaren kendim baktım bebeğime ikiniz için hangisi sağlıklıysa o olsun canım. Normal doğumu beklesemde zaten kafası büyüktü son anda sezeryana alırdı doktorum. Basen doktorlara güvenmek gerekiyor
Dilaraevn Peaceful kiz canim vlla her isimi kendim goruyorum ama halsizlikten hareketsiz kaldiigimda oluyor tabi
Babyymamaa Peaceful erkek. evdeym cnm çalşmyrm ama doğsun diye egzersiz yürüyüş herşeyi yapıyrm tabi o ayrı
Mervednr Dilaraevn evet canım aynıydı 4040 gram doğdu 53 cm baş çevresi de 10.3 tü normal doğum için sınır 9,5