HGC BurinTasKaradag oldu diyemem, eğitimlerle destekleneceğini belirttiler sağlık bakanlığından pek inanmasam da
Fatosbdrm BurinTasKaradag öyle bi lüksü yok. Aile hekimim hamile kalmadan önce ne zaman gitsem sorardı gebelik varmı diye. En sın söyledi mutlaka bize haber ver çünkü takibini yapmamız lazım yoksa büyük cezası var diye. Yani onlar seninle ilgilenmeye mecbur
aslimutlu1 BurinTasKaradag ne acayip bir saglıkocagı ? Özel gününde miymiş ebe hanım 🙄 iyi etmişsin cekmişsin show tv ihbar hattına yolla 😉 niye sen aglıyorsun , salaklara bak . Senin aşını yapmazsa kendisi sıkıntıya girer .
Esesennn BurinTasKaradag hiçbir şekilde öyle lüksleri yok yapmak zorundalar babalarının dükkanı değil orası. Bilmiyorum siz mi çok ters davrandınız ya da onlar mı çok tersti ama aşını atmam falan diyemezler
Pinarasil BurinTasKaradag banada daha once baska doktora muayene oldugum oldugun icin gecen hafta kontrol olmussun şu doktora ben seni kontrol edemem diyip gondermisti cok sinirlenmistm bisey desen bi tripler hemen
Esesennn Melektrk biz de yıllardır kpssye girelim belki atanırız diye keyif rahatsız etti bunları 50-60 puanla atanıyorlar. Keyifleri on numara hala memnuniyetsizler
Melektrk Esesennn aynen öyle bunlarda hallerinden memnun değil ego savaşı icindeler ben hiç acımadan şikayet ediyorum valla o kadar atanmayı bekleyen insan var böyle insanlar çalışacağına yer açılsın
fadimdurmus BurinTasKaradag kayıt altına almakla çok mantıklı bi tavır sergilemişsin hakkını sonuna kadar savunmanı dilerim yasadigin bu strese sokan durumla keşke karsilaşmasaymışsınız sizin psikolijik adına uzuldum fakat gerek yok cezasını çekecektir muhakkak