filiz08 size o kadar katılıyorum ki benim de ilkinde acil olduğu icin genel olmuştu uyanınca oyle aman öldum bittim dedirten bi agri olmadi ki aci esigim düşük malesef zaten panik atak var bnde benim de 2 ayim kaldi yine genel istiyecegim onlar narkozun dozunu ayarlayip veriyorlar zaten o narkoz da belden yapilan igne de ki narkoz ilac değil mi onda da bebege gecer boyle dusunulecekse. Ayrica igne spinalde uyuşmayan ve direk kesiği hisseden o an genel anestezi verilenleri de cok duyduk neden bunlardan da bahsedilmiyor benim yengem ve kuzenim ilki spinal oldu 10 yil oldu hala bel agrisi var digeri uyusmadi igne tutmuyor bazen vücut yapısıyla alakali panik atagi olan birinin spinal epidural fln olmasi cook zor kendim icin söylüyorum bunu oyle aman aman bi agrisi yok ha hic agri sizi olmayacak demiyorum bütün yontemlerde illaki olacak ama bu kisinin aci esigiyle alakali birde surekli kötü seyler düşünmek de kötüyü çağırır yani aci olacak olacak denilirse psikolojik olarak olur zaten o yuzden su cok iyi bu cok iyi demek yanlis herkes kendini durumunu biliyor ona göre secim yapilmali bi yontemi kotuleyip digerini övmek etik değil.