TubaYamurByskn Kızlar bebek bezi konusunda kararsızım kızım da hep prima kullandım şimdi oğlum olcak inşallah prima harici bez önerisi olan varmı acaba 🤔
cimennbayann TubaYamurByskn canım görümcem molfix kullanıyor arkadaşımda kullanmış ama o pişik yapınca canbebeye başlamış
Eacem TubaYamurByskn pampersi oneririm canim gercekten çok iyi bi bez kizimin poposunu hic yara etmedi bi kere degistirdim bezi baska bi bez denedim inan çok pisman oldm
Nurem TubaYamurByskn canım ya bnde kararsızım. Bende burda böyle bi post açmıştım çoğu arkadaş molfix kullanmış ama dokusu biraz ser gelmiş değişmiş sleepy kullanmış daha yumuşak olduğunu söylüyorlar ama bende e bebekten yorumlara baktım. Fiyat uygun Türk malı ama ilk zamanlar bebeği kusmuk yutmasın diye yan yatırdığımız için yanlardan kakası çıkıyor yada sırtından çıkıyor gibi yorumlar vardı. Çok Nadire'n güzel yorum vardı. Ama prima baktım hiç kötü yorumla karşılaşmadım. O yüzden kararsızım. 😞😞😩😩
Pekumut Birkaç farklı markayı deneyip, bebeği rahatsız etmeyen iyi hissettiğini kullanmanız tavsiye ediliyor genelde. Bu yüzden önceden stok yapmanın da gereksiz olduğu söyleniyor.
cimennbayann TubaYamurByskn görümcemde arkadaşımda memnunlarmış görümcemin oğlu 1 yaşına girdi 1 yıldır molfix kullanıyor arkadaşımın kızı da 7 aylık daha yeni geçmiş canbebeye
KubraatMacit TubaYamurByskn evet canım molfiks kalın ben şimdi slepyi deniycem birde arkadaşım komili kullanıyor denemek için aldım bir tane kokusu da güzel inçe beğendik olmadı komili alıcam hem uygun da
Cans Benim aklımda prima ve sleepy var . Forumlardan okuduğum kadarıyla sleepyden memnun kalan çok fazla ☺ Alternatif olarak listede bulunabilir ❤
TubaYamurByskn Cans şimdi kızımda hep prima kullandım pişik oldumu desen oldu sırtına çıkardımı çıkardı çok fazla bekletmeme rağmen yaptı o yüzden etrafım da sleepy kullanıp memnun olan var ama yinede kararsızım ☺
Cans TubaYamurByskn Reklamı daha fazla olana güvenimiz daha fazla oluyor algı olarak . Ben sleepy alıp olurda memnun kalmazsam primaya geçerim diye düşünüyorum . Ah bu anneler . Popolarından kakalarına kadar düşünüyoruz☺☺
Dmtt oğluma sleepy kullandım çokta memnum kaldım ikinci bebişim içinde tercihim yine sleppy olucak tavsiye ederim
KardelenAnnesi Dmtt Ben kullandım ama hiç memnun kalmadım bantları falan cok kalitesiz geldi ve çok sızıntı yaptı . Sizde sızıntı yapmadı mı hiç. ? Hayret🧐
Senasehr TubaYamurByskn sleepy canım bence bende çok sordum soruşturdum sleepy kullananlar çok memnun hemde ekonomik
TubaYamurByskn Eacem bende onu kullandım kızıma prima değiştirdim sonra huggies kızlar için olanı vardı dediğin gibi baya pişik yara falan oldu biz dr a götürdük hemen bize bez değiştirince böyle sonuçlar yaşanır başta neyi kullandıysan ona devam edeceksin her bebek için değişir dedi bizim ki çok hassas o yüzden tekrar prima almıştım bende sende o yüzden yaşamış olabilirsin prima dan memnun olmayan da var olan da var