Cagla22 A_S_K tmm cnm at foto bakalım 1 numarasında da 60 tane vardır galiba. Ufaklığı öpüyorum uyut at ☺️😘
A_S_K shsn Cagla22 Bebişim uyusun dursun iki numaranın fotoğrafını yükleyeyim isterseniz? Ama ne zaman yükleyebilirim bilmiyorum🙈
espalp A_S_K bize de bi paket hediye geldi bimin bezi. Çok önyargılıydım ama gerçekten taşırma yok, pişik yok dediğiniz gibi. Prima ile dönüşümlü kullandık bitirdik bir paket 2 numarayı. 👍🏻
A_S_K Cagla22 bim yenidoğan özel üretimdi ben o sıra almıştım 20tl 40 tane idi. Kızımı uyutayım görüşürüz yine🥰
espalp A_S_K Minies’e geçtik migrosun bezi. O da çok iyi bak tavsiye ederim. Prima’ya benziyor ama içerik temiz. Taşma, pişik yok yine 👍🏻 60’lı paket 26,50 tl. 👍🏻 Minies’in 1 numarası yoktu o yüzden prima aldım ben
A_S_K espalp yakınımda Migros yok olsa denerdim. Bim hemen dibimde acil olsa gidip alınır :) memnunuz şuanlık değişmem sanırım
espalp shsn https://eksiup.com/p/tc266202kb4s Bu bimin bezi 2 numara. Ama yenidoğana büyük gelebilir biraz bence🙄 minies i de yükliycem oğlan ağlıyo şu an
Guzelllll shsn 7 gunluk bebegme 50 bez gitti yeni dogduklarindan bagirsaklari bosalmasi icin surekli yapiyor fazla gidiyor suan 2 ci paketi actm bi 50 lik daha yano bakalim ne kadar gidecek .
shsn espalp aynen yenidğan için 1 aldım ilerleyen süreçlerde bimide değerlendircem. inş bizde sağlıkla alırız kucağımıza bebklermizi. son zamanalr zor oluyormş bian önce kavşma isteği oluyor insanda
A_S_K shsn ben bim yenidoğan almıştım özel üretimdi mağazalarına bakın sorun belki vardır ben çok memnun kaldım