cevrik DilsenDede evet bana da aynı olmuştu çok korkmuştuk üzülmüştüm. Ama boşuna telaş yapmayın şuan çok küçük olduğu için görünmeyebilir birkaç gün bekleyin başka doktora mümkünse özele gidin. Yeni makinalar olursa kese de bebek de görünüyo
Haticenurum123 sedasevval 103 kilo ile gebe kaldım ama bazı kişilerin gobek kısmı daha yağlı olabiliyor bu arada 45 dk sonra doguma gircem dua edin lutfen suanki kilom 90
Gunesinponcikannesi Haticenurum123 şu an muhtemelen doğumdasın Allah bir solukta kurtarsın miniğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :) doğum hikayeni bekliyoruz 😍
Gunesinponcikannesi DilsenDede çok saçma bende gördüğümde 4. Hafta yeni bitmişti ve 60 kiloydum alttan baktı göründü kese 6. Haftasında da kalp atışını duyduk 😊 doktorunu değiştir kesinlikle ben ilk muayeneye gittiğimde doktor çok güzel ilgilendi çünkü ilk muayene yeni hasta yeni para demek 2.ye kontrol muayenesine gittim doktor ücret alamadığı için ters davrandı değiştirmeye karar verdim doktorumu. Birde bana dedi ki 12. Hafta da geleceksin normalde başkaları merak edip bir şey oldu mu acaba diye sürekli geliyor öyle yapmana da gerek yok dedim bu ne biçim doktor anne olarak belki endişem var belki ağrı sızı hissedecem doktorlar böyle zamanlarda bunu Naz olarak nitelendiriyor eşimde dedi gitmeyelim buna bir daha diye o yüzden iyi araştırıp insancıl ve daha bilgili doktor bulmalısın 😊
Mucizebebegim3 DilsenDede Valla kuzum ben 80 kiloda 5+4de gittim 7 mm lik kese vardi bende gorundu 80 kiloda sende 62 de gorememis mi baska doktora git sen guzelim
Gulsevm DilsenDede 56 kilo ile hamile kalmıştım beta hcg 7500 du ve doktor keseyi gorememesti alttan üstene etmek istedi kabul etmedim 2 saat sonra tekrar gel idrara cok sıkışık bir şekilde dedi tamam dedim ve o şekilde gittiğimde kese ben burdayım diyordu😂 doktorun bahanesine de ayri güldüm 😂🤭
Babybel DilsenDede siz doktorda olsa kulak asmayın sadece her terettüt ettiğinizde başka doktora danışın ,