Ezgib DilsenDede birde yağ orani kiloyla degil vücut kitle endeksi ile alakali yani sizden daha kilolu birinin yağ orani daha az olabilir ☺️
Ezgib DilsenDede yani bekleyin yada vajinal muayene olun ben belli bir haftaya kadar vajinal oldum şükür doğurdum ben darisi tüm gebelere🌸
Busraa32 DilsenDede evet hatta kalp atışlarını duyamadığımız için doktor iyi kötü bişey de diyemiyordu alttan muayene de olmak istemedim 2 3 güne bi gidiyordum kesenin boyutuna göre iyi diyordum kendi kendime her gittiğimde büyüyordu kese 😂
DilsenDede Busraa32 aynı ben 😂😂 doğurana kadar öyle bekleyebilirim yeterki alttan muayene olmayayım kalp atışını kaç haftalık duydun
Haticenurum123 DilsenDede bnde cnm 12. Haftams kadar alttan muayene oldum karnim yağlı olduğu icin doktorun dogru söylüyor sıkma canını yakında büyüyünce gözükür karından
DilsenDede Haticenurum123 çok teşekkür ederim ilk defa duyduğum için garip geldi demek ki gerçekmiş ama üslubu kötüydü 😔
Busraa32 DilsenDede tabi ultrasona göre de değişiyor eski devlet hastahanesinde doktorum duyamadı şehir hastanesine gittim annemgilin orda 8+3 haftalıkken duyduk 😂
Haticenurum123 sedasevval 103 kilo ile gebe kaldım ama bazı kişilerin gobek kısmı daha yağlı olabiliyor bu arada 45 dk sonra doguma gircem dua edin lutfen suanki kilom 90