azizeugur gunisigim123 benm görümcemde oraya gitti kemal beye gitti çok memnundu ben bayan istediğim için embiye hanımı tercih ettim şimdilik memnunum bakalm doğum nasıl olacak ☺️
EEElif gunisigim123 ben 2 yıldır Embiye hanıma gidiyorum çok memnunum erken doğumum oldu benim bebeği kaybettik bu 2. Hamileliğim doktorumdan çok memnunum tavsiye edebilirim
Ayashatun gunisigim123 ben dikkaldirim cekirgedeyim 19+5 kiz annesi olacagim insallah 🤭😍😍❤️ cekirge Doruk hatice hanıma gidiyorum cok memnunum 🌸🌼
SevgiIbrahim 2ci hamileligim 11 aylik oglum var. Simdi 10 haftalik hamileyim. Bursa yildirimdan. Doruk cekirgede olcak yine ins dogumum. Ziya cetin e gidiyorum. Harikaa bi insan👌👌🙌
Asd92 SevgiIbrahim Sanırım oradaki doktorların hepsi iyi yazan herkes o hastanenin doktorları hakkında olumlu konuşuyor. Dizinde ikinci gebeliğimiz olduğuna göre hakikaten memnun kalınılan bir hastane ve personel var. Sağolasın canm😍
Ecelif gunisigim123 canım memleketim 😇 orda olmayı o kadar isterdim ama maalesef İstanbul silivri deyim 😔 ben devlette gitmiştim bir kez memnundum doktordan erkek olan sanırım tek erkek doktor var