Asporcee Kızlar 39+3 teyiz hala ne bir sancı ne bir ağrı var benim gibi olan varmi gelmicek galiba umudumu kestim artık 🤣 göbeğim aşağıya düştü ama başka bir belirti yok Perşembe kontrol var bakalım ne dicek doktor.
Ryhnn Asporcee biz yarın tam 40 olcak hiç birşey yok.bizde de eşim.diyor çocuk bizi istemiyor ana baba kabul etmeyecek🤭
PnrGg Asporcee bizde 38+5 olduk otururken karnım bacaklarıma düşüyor artık yaa bi an önce gelsin istiyorum 😊
Esma_davut Asporcee 40 haftalık olduk bizde ☺ bugün kontrolümüz vardı doktor haftaya kadar bekleyelim gelmezse yatışını yapalım dedi hanfendinin gelmesini bekliyoruz bakalım gelecek mi 😊
Asporcee Sennurkocin çatı muayeneniz yapildimi benim perşembe yapılacak benimkide kıpır kıpır valla ama gelmeye pek niyeti yok 😁
Ryhnn Sennurkocin aynen yeri daralacak gün geçtikçe kıpırdamadı azalacak dediler hala çok.oynak bizim.kizda🤭
Ryhnn Asporcee çatı muayenesi yaptı şuan gelse gelir müsait dedi kilosu 3.500 diye sanirim ama gittikçe kilo alırsa zor galiba en son cuma gitmiştim kontrole yarın tam 40 oluyoruz
Burcumunannesi Asporcee 37yapildi bugün. 1cm açılma m varmış birde yumusama haftaya pazartesi tekrar gidicem.
Asporcee Ryhnn bende öyle diyorum eşime gülüyor bana hayır doktorlara kalsa 35 te gelecekti hep korkuttular bizi erken gelecek diye cok telaş yaptık ama ne gelen var ne giden 😁
Asporcee Ryhnn geçen hafta kilosu 3600 dedi Bana cati muayenesi ni bu hafta yapicam dedi devlet hastanesinde doğum yapicam ben ağırdan alıyorlar herseyi
Busbus00 Bende 22 yim bana zaman geçmiyo kızlar oh sizin bebişler gelmek üzere cok güzel bişey yaaa 🥰🙈🙈
Asporcee PnrGg valla bende istiyorum ama gelmiyor kii 😁 Hayırlısıyla bir alsak kucağımıza beklemelerdeyiz.
Ryhnn Asporcee her işimi de kendim yapıyorum.hareketliyimde öyle yatıp durmadım of bilmem.nezman gelicek
Ryhnn Asporcee bende devlete gidiyorum tuzla devlet ve marmara araştırma istanbulda ikiside birşey demiyor muayne edip.yolluyor iste
Asporcee Ryhnn bende öyle bu hafta eşim gece vardiyasında çalışiyor diye iki annemde bizde kızıyorlar Bana kıpır kiprmisim napayim canım sıkılıyor aynı zamanda hareket kısıtlılığım yok çok şükür 🤗
Asporcee Esma_davut bizde bekliyoruz ama ben devlette doğum yapicam o yüzden 42 ye kadar bekliyorlarmis sanırım buda beni korkutuyor 🙄
Ryhnn Asporcee daha bugün pazara gittim.geldim napayım zaten gelesi.yok.diye 🤭 ac mi kalalım bulaşık çamaşır hep.beni bekliyor biz zaten aile apartmanındayız ama herkez kendi evinde daha bi süpürge artırmadım.kimseye 👏
Tufekci1923 Asporcee bende devlete gittim hep doğumda devlette olucak inşallah 40+1 şuan beklemedeyiz hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah 🙏