Kizlar Selam.Once tum dua edenlere Cok tesekkur ediyorum.Gec donus yaptigim icin ozur diliyorum.Sizin dualariniz beni hayatta tuttu.Aslinda bilemedim nasil yazicagimi.Kimseyi endiselendirmek istemem.Ama benim durumumda olan birileri varsa Bilgisi olmasini cok isterim.Benim ameliyatim Cok agir gecti.Cok kanamam olmus ve 27 saat uyutmuslar ameliyat sonrasi.Aslinda bende her kes gibi cok guzel dogum hikayemle gelmek isterdim.Nasip degilmis.Bu gunumede sukur.Oglumu saglikla kucagimiza aldik.Plasenta sorunlu hamilelerde onerim hastane ve doktor seciminde cok dikkatli olsunlar.Buyuk hastaneleri tercih etsinler.Evet Ben 13litr kan kayb etmisim ameliyat zamani.3 kes ameliyat yapmislar.Beni uyuttuklari icin hic bir seyden haberim olmamis tabiiki.2 hafta hastanede kaldiktan sonra taburcu olmusum.Su anki durumum kanimda pihti olusmus.Kan sulandirici igne vuruyorum.InshAllah Allah beni evladima bagislar pihti erir.Bu arada Ben Sydneyde yasiyorum yabanciyim.Yazdiklarimda yalnislarim ola bilir kusura bakmayin.Kizlar hakkinizi helal edin.Tum hamilelere saglikli bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin Allahim...Plasentayla bagli sorusu olan varsa yazsin cevaplandiririm..