Tugcen Selam Kizlar.Bugun benim sezeryan gunum.Cok riskli bir ameliyyat.Plasentam rahimin duvarlarina yapismis.Cok kanamam ola bilir.Hayati risk bir ameliyyat.Lutven sizlerin duasina ihtiyacim var.Hamilelerin dualari gecerli oluyor.Allah bizleri korusun.Amin🙏🏻
Alisalpa Tugcen rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder❤️ Miniğinle sağlıklı ve sorunsuz bir doğumunuz olur inşallah❤️ Hikayeni bekliyor olacağım..
Aseldurupp Tugcen caniiiim allllah yar ve yardımcın olsun sen ve bebeğin alllaha emanetsiniz Allah çok büyük sagsalim çıkacaksın bebisinle 🤗💝
Gokceg Allah yardımcınız olsun, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarımız sizinle 🙏🏻
Ebru_123 Sağ salim doğur kurtul inşallah. Ama allahın izni ile inan hiç birşey olmaz. Allah yardım ediyor çok şükür. Teyzemde de aynı sorun vardı şip diye dogurdu sag saglim ayaga kalktı 🙏
Sibelcan34 Tugcen allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabim sizde biran önce şifa versin inşallah ameliyatın başarılı geçer inşallah allaha emanet
Zumram03 Sağ Salim çıkarsınız inş ameliyattan bendede plesenta previa totalis var bende çok korkuyorum nerde olcaksnız ameliyatı
Ssalihatopcu Zumram03 siz hangi ilde yasiyorsunuz perinatoloji ye mi gidiyorsunuz sizde haftaniz kaç?
Durualyam Tugcen Canım RABBİM seni korusun bebeğini korusun Şafii ismiyle şifa versin İNŞALLAH hersey çok yolunda gider bütün dualarim seninle. Sağ salim evladına kavuşmayı nasip etsin İNŞALLAH.
Ssalihatopcu Tugcen bende aynı vaka 🙌 dogum kanalında plesanta sezeryan kanamalı gececekmis allah yardımcımız olsun bacım
Zumram03 Ssalihatopcu istanbuldayım özele gidiyodum ama eğitim arsştırmaya gitmem gerekliymiş etfale başlıycam bakalım ne dicekler
elif_2020 Tugcen Allah yardımcın olsun canım. Sağlık sıhhat afiyet ile yavruna kavuş. Haberdar et bizleri. Zorları kolay kılsın Rabbim. 🙌🏻🌹