Cmv ıgg ve cmv ıgm pozitif çıktı . 6 haftalık hamileyim :( iyi şeyler okumuyorum netten :(
Avidite testi yaptıran oldu mu ??? Yardım
NaimeYilmaz, Doğum Hikayeleri etiketini kaldırdı.
Yellev85 canım korkma cmv igg herkeste pozitif olur suan bu enfeksiyonu geçiriyorsun ama bu hastalığı vücut tanıyor bağışıklığın var demek yani bağışıklığı olan bir anneden bebege gecme olasılığı %1 bende test sonucunda igg pozitifti çok korkmuştum senin gibi gönlünü ferah tut
Benden sana tek tavsiye nete sakın bakma.. ben bunalıma giriyodum az kalsın. Sadece doktorunun dediklerine kulak as, ve bence tek doktorlada kalma derim.
superrmomy 🙏 inşallah . 23 ekimde avidite test sonucum gelecek . Teşekkür ediyorum
superrmomy benim ıgm de pozitif şuanda da geçiriyorum gözüküyor :(
Esscreative evet çok olumsuz şeyler yazıyor kendime gelemedim . Son çare burdan yazmak oldu . 23 üne test sonucunu Alasıya kadar nasıl geçecek bilemiyorum :(
Yellev85 hiç merak etme korkma biri doğum yapmış iki kişide aynı sorun var doğum yapanın gayet sağlıklı bir kız bebişi var. Hamile olan arkadaşında doktoru bişey yok sıkıntın yok sorun olmaz demiş. Bende duyunca netten bakmıştım arkadaş adına üzüldüm sonra baktım bebek gayet sağlıklı içini ferah tut.