• Gebelik
  • Avidite testi yaptıran oldu mu ??? Yardım

Cmv ıgg ve cmv ıgm pozitif çıktı . 6 haftalık hamileyim :( iyi şeyler okumuyorum netten :(
    Yellev85 canım korkma cmv igg herkeste pozitif olur suan bu enfeksiyonu geçiriyorsun ama bu hastalığı vücut tanıyor bağışıklığın var demek yani bağışıklığı olan bir anneden bebege gecme olasılığı %1 bende test sonucunda igg pozitifti çok korkmuştum senin gibi gönlünü ferah tut
      Benden sana tek tavsiye nete sakın bakma.. ben bunalıma giriyodum az kalsın. Sadece doktorunun dediklerine kulak as, ve bence tek doktorlada kalma derim.
        Esscreative evet çok olumsuz şeyler yazıyor kendime gelemedim . Son çare burdan yazmak oldu . 23 üne test sonucunu Alasıya kadar nasıl geçecek bilemiyorum :(
        Yellev85 benim pozitif çıkmıştı avidite testi yapıldı en az 4 ay önce geçirdiğim çıktı hem enfeksiyon hem de kadın doğum doktorum sıkıntı yok dedi. Test sonucun neden bu kadar geç çıkacak onu anlamadım 🙄 benim ertesi gün çıktı
          Ptrckli inşallah . Medical park İzmir de Kan alındı . O da Ankara’ya gönderiyormuş orda yapılıyormuş avidite bu nedenle 15 gün gibi bir süre bekliyorum 😔
            Yellev85 hiç merak etme korkma biri doğum yapmış iki kişide aynı sorun var doğum yapanın gayet sağlıklı bir kız bebişi var. Hamile olan arkadaşında doktoru bişey yok sıkıntın yok sorun olmaz demiş. Bende duyunca netten bakmıştım arkadaş adına üzüldüm sonra baktım bebek gayet sağlıklı içini ferah tut.
              Sahmet inşallah 🙏 gerçekten çaresizce beklemek çok zor
              Yellev85 ben pamukkale üniversitesi hastanesinde yaptırdım ertesi gün çıktı.