seymakumatarnsf Defnekuzu Ya gün belli olunca bana bi rahatlık çöktü ama bir yandan endişelim. Değişik duygular hissediyorum
Defnekuzu seymakumatarnsf aynı anda bütün duyguları yaşamayı öğrendim hamilelikte😊 ama bu sefer korku ağır basıyor nedenini bilmiyorum. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı.
Elifylcnlr seymakumatarnsf merhaba Benim bebeğim de makat duruş ta idi ben de yarın sezeryan a giriyorum inş Çok ama çok değişik bir heyecan var korku da var garip bir duygu
seymakumatarnsf Elifylcnlr Ya evet. Kavuşacak olmanın verdiği mutluluk. Hayatımız değişecek endişe. Yani anlatamıyorum.
Tz1 Elifylcnlr benim bebeğimde en son hala makat geliş duruyordu şimdi de değişmedi gibi doktor kontrolümüz var ve 38+4 oluyoruz yarın bakalım doktor gün verecek mi sezeryan için yoksa bekliyelim mi diyecek
Busrarda_23 seymakumatarnsf evet özel hastane artık ellerim uyusuk ayaklarım şiş yürüyemiyorum bu yüzden 37. Haftamda artık Doğum olsun istiyorum acaba erken mi
seymakumatarnsf Busrarda_23 Erken canım 37. Hafta. Benim doğumumda 39. Haftanın içinde olacağım. Bekle ve dayan biraz.
Busrarda_23 seymakumatarnsf Sagol canım sende bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah💜