seymakumatarnsf Haftaya Pazartesi günü sezeryan günümüzü aldık🙏🏻Ben zaten sezeryan istiyordum ancak bugün çatı muayenesi oldum ve çok fazla canım yandı ve ağladım. Doktorum çatın çok çok fazla dar zaten mümkün değilmiş normal olman dedi. Pazartesi günü bende anne oluyorum💕Çok ama çok heyecanlıyım. Var mı benim gibi haftaya doğumu olan❤️
Anne24 seymakumatarnsf Haftaya Benimde Doğumum olacak ama daha gün belirlemedik. Ben 2 gündür grip olduğum için bugün hastaneye gidemedim. Bakalım bize ne diyecek 😕
hilalyavuz seymakumatarnsf bir doğum hikayesi daha geliyor yani 🤗 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️
seymakumatarnsf Anne24 İnşallah bir an önce belirlenir canım. Ya insan belirlenirce sanki içine bir rahatlık çöküyor☺️
Deletedmom133 seymakumatarnsf hayırlı olsun evet özelikle son gün asla akşam olmuyor temizlik yemek banyo yaptım ama yok geçmedi zaman şimdi de zaman çabuk geçiyor kızımla sende al kucağına sağlıcakla
seymakumatarnsf hilalyavuz Ay evet sabırsızlıkla yazmayı bekliyorum. Amin inşallah🙏🏻Allah herkese nasip etsin🙏🏻
Deletedmom133 seymakumatarnsf en güzeli hiç birşey hissetmiyorsun zaten ne o iğneyi nede kesiyi zaten muhabbet ederken anlamıyorsun bile 😊🤣
seymakumatarnsf Kubraacar07 Canım bi 10 saniye falan sürüyor. Benim çatım çok dar olduğu için çok canım yandı. Herkeste aynı şey olmaz. Doktor bu çatıyla asla normal doğum yapamazsın dedi.
Busrarda_23 seymakumatarnsf kaç haftalıksın canım bende isteyerek sezeryan olmak istiyorum ama doktorum illa normal diyo gün vermiyo bende 35+5 im 37 de artık baskı yapıcam sezeryan diye
seymakumatarnsf Busrarda_23 Canım doğumun olacağı zaman 38+3 olacağım canım. Senin isteğini göz önünde bulundurması gerek ama. Bir de özel hastane ise.
Defnekuzu Bu çarşamba bizimde sezeryanımız var. Kuzumun kafası 10 cm ve 4 kiloydu geçen hafta çarşamba günü. Doktor normal doğum şansımız kalmadı dedi. Herkes heyecanlı mısın diyor ama bende korku var 🙄
seymakumatarnsf Defnekuzu Ya gün belli olunca bana bi rahatlık çöktü ama bir yandan endişelim. Değişik duygular hissediyorum
Busrarda_23 seymakumatarnsf evet özel hastane artık ellerim uyusuk ayaklarım şiş yürüyemiyorum bu yüzden 37. Haftamda artık Doğum olsun istiyorum acaba erken mi