Seyma322 Ben de öyleyim kahvaltı yapıyorum öğle yemeğini dört gözle bekliyorum. Sürekli yemek düşünüyorum
Halidem Aykam123 valla kreker yıyorum elma ayva yıyorum ama hala kazınmaya devam ediyor ılla ekmek yemek lazm 😁
Merilani Halidem krakerden bazen kuruyemişten bile tiksindim artık sürekli yemekten😀illa ekmek arası peynir falan😂🙈
Deryaikrasu Merilani oturuyorum bi anda kendimi buzdolabın karşında bişeyler yerken buluyorum😬😬 sadece sende yok yani her hamile aynı sanırsam😆
Vera18 Ne yiyeceğimi düşünmekten bıktım artık 😂 ben kısa sürede açlık hissetmiyorum ama tansiyonum düşük olduğu için sürekli atıştırmak zorundayım yoksa bayılacak gibi oluyorum 🤦♀️
Kevser_29 Merilani bennnn gunduzleri agzim hic bos durmaz da 😂 geceleri de kalkiyorum biseyler atıstırıp oyle yatiyorum yoksa uyumamin imkani yok 32
Dilek6161 ballicoreklerim bende 4 kilo almisim ama doktorum uyardi herseyi yasakladi klostrolumde yuksek cikmis rabbim yardimcimiz olsun cnm normaldede biraz kilom oldugu icin almamam lazimdi
ballicoreklerim Dilek6161 beni boyum uzun canım 177 65 ile hamile kaldım suan 75 olmuşum inşşşalah cok almam bende bi sıkıntı görünmedi suan ama bana zarar kilo başka bi durum olmaz inşşşalah
Dilek6161 ballicoreklerim ben 80 kiloyla hamile kaldim ama balik etli biriyim boyun 1.63 suan 84 kiloyum kilo almam benim icin sknti doktor simdiden kısıtladi karnimda cok cikti sanki 7 aylik gibiyim ama ikiz diye sanirim
Ezfis1 Merilani aaah ah 2 saat sonramı ben yerkn bile açım asla doymuyorum helebi saat sonra hç yemrmş gbi midem kazınıo
Deletedmom099 Merilani ayy bende var yemek yiyoruz 1 saat sonra deli gibi acıkıyorum karnım guruldamaya başlıyor 🙄