Betus18 Nurcannedom yaaa teşekkür ederim canım biraz olsun rahatladım allahım uzun ömür versin bebişe sağlıkla büyüsün 🙏🐥🤗
Zynpbanu Nurcannedom masallah okurken bayildim 🥰 allah bize de nasip etsin insallah. Senden bi cok sey ogrendim suan Allah razi olsun. Bebegine de ailenr de sağlık sıhhat versin 😊
ezoterik Ayyy ne güzel hikaye inş.bizim de böyle dogumlarimiz olur ya korkuyorum ben🙈 bebişinizi saglicakla büyütün hosgelmis dünyaya ne güzel gelmiş☺️
Ahmedyusuf Nurcannedom hangi devlet hastanesı cnm bende bugün gıttım Altan acıklıga bakmadı 37+5 oldum kaçıncı haftada bakmaya başladı açıklığa
Nurcannedom Ahmedyusuf Nigde devlet hastanesi acıklığıma bakma geregini nst de sanci ciktigi icin bakildi 40 haftaliktim.Ertesi gun dogurdum sanirim tetikleyen sey bu oldu cunku muayeneden sonra leke ve nisanim geldi
Yesim_Ikra severek okudum ayrıntılı yazmışsınız tek tek hissettim yaşadıklarınızı 🥰 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🧿🤲
Gsueksbue Nurcannedom gözlerim yaş dolarak okudum hikayeni cok guzel geçmiş doğumun rabbim ömrünü uzun eylesin saglik versin yavruna hep mutlu olun😊
Gulay77 Maşallah sağlıkla büyütün inşallah darısı bize normal doğum için cesaretim var ama korkmuyo da değilim inşallah bize de böyle kolay kısa Doğum nasip olur🙏🏻☺️
Nrsn5 Yine güzel bir doğum hikayesi. Çevremdekilerin anlattığı korkunç şeyler yok. Nasıl içim rahatladı anlatamam Allah razı olsun sizden😊 gücünüz, sabrınız, eşinizi işe göndermeniz maşallah 😊 Allah hayırla büyümeyi nasip etsin evladınıza inşallah bizde böyle kolay doğumlar yaparız tekrar teşekkürler 😊
lilayda Nurcannedom valla şu ana kadar okudugum en guzel normal doğumdu ben cok korkuyorum normalden çünkü hem bebek masallah pek büyükmüş pırt diye nasil dogurdun öyle masallah masallah masallah...
Nurcannedom Mervesrrts Acikligima bakildiktan sonra leke geldi benden ve boyle bir post acmistim aciklik kontrolu bazilarinda dogumu tetikleyebiliyormus orda baya kiside bunu yazmis onu demek istedim