Aise2515 Harika 🌸 Okuduğum en güzel doğum hikayesi. Kolaylığından ziyade sizin cesaretiniz soğukkanlılığınız, dualarınız çok hoş 🌿
Nurcannedom Ryhnylmz Nedemek canim burdan ogrendigim cok sey oldu bende sizlere biraz olsun sizleri bilgilendirdiysem ne mutlu🤗
Ahmedyusuf Nurcannedom hangi devlet hastanesı cnm bende bugün gıttım Altan acıklıga bakmadı 37+5 oldum kaçıncı haftada bakmaya başladı açıklığa
Nurcannedom Mervesrrts Benimde açıklığıma baktılar ondan sonra geldi akıntı bence benim dogumumu tetikleyen sey oldu
Nurcannedom Busbus00 Insallah canim hic korkma el mübdi zikirini cok cek korkuyu aliyormus diye duymustum🤗
Nurcannedom Bebislerimveben Yok canim o kadar acimiyor ama ben kendimi cok kastim biraz sanki ondan zorlandim
Terziterazi Nurcannedom dualar ile ( gebelik başladığında ) daha da kuvvetli ve güzel geçiyor Dilde kalpte Allah varken herşey güzel MaşaAllah allahım analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla 🥰🤗
HilalAltun Nurcannedom hayal gibi bir Doğum olmuş maşallah.. tavsiyeleriniz de çok güzel.. Allah sağlık sıhhat versin bebeğinize size ❤️
Nurcannedom Vava Herzamn ettim bana ve dogum yapacak her kim varsa rabbim kolaylik sagla diye insallah hayirlisiyla sizlerde bir avazda insallah😊
Nurcannedom Aysekayahan Canım oncelikle nar faln olsun cikarirken elime yuzume sıçradığı oldu😊sonra kurbanda etlerle o kadar ugrastim ama hic leke vs olmadi bunlar batil inanc bence
Nurcannedom Betus18 Canım hiç korkma hicbir sey hissetmedim inanki kesi atılmıştır illaki ama onuda hissetmedim
Betus18 Nurcannedom yaaa teşekkür ederim canım biraz olsun rahatladım allahım uzun ömür versin bebişe sağlıkla büyüsün 🙏🐥🤗
Nurcannedom Tubayigit0707 Oncelikle sag ol amin insallah cumlemizinkini hurmaya gelince yok yemedim canım