EnginDenizim Asyamduru bilmemmki ama normalde 3 mayıs sezaryan olacagi icin 23 nisan ama yinede tuttu😉
Osse EnginDenizim anladım canım bende ilk başlarda sezeryan istedim sonra normal olsun dedim şuan da rabbim hangisini nasip ederse o olsun diyorum canım bakalım yiğidim hangi ay hangi gün hangi saatte hangi şekilde gelicek 😊 ayyy seninki ne güzel olmuş canım ne güzel bir hediye ☺
EnginDenizim Osse hepimiz için hayırlısıyla kucaklamak nasip olsun inşaAllah canım. Bana cok büyük hediye oldu 13 sene bekledim ben kuzumu inşaAllah kavusmakta nasip olsun💞
Damlaveannesi Asyamduru 15 mart dogum son gün 20 mart 😂 14 haziranda ogrendim 😲😲 o zaman 14 martta dogum yapıcam 🙄🤔😲
Osse EnginDenizim ayyyy o zaman daha da kıymetli bir hediye olmuş size canım allah sağ Salim kucağımza almayı nasip etsin inşallah
Osse Asyamduru allah bilir canım ya böyle şeylere inanmamak lazım ama tabi bir eğlence oluyor bizler içinde 😊
feyzakoral Ama ben anladığımdan 2hafta sonra galiba cesaret ettim test yaptım. Bence dr un ilk ultrasonda verdiği tarihin doğruluk payı da var. Makinanın belirlediği tarih yani. Mesela son adet tarihim 13-09-17 Tahmini doğum tarifim 20-06-2018 sizce doğru mu?
elifincennetkusu Asyamduru hiç sanmıyorum bence gerçek değildir ona bakarsan ben hiç hamile oldugumu beklemiyordum o yüzden geç öğrenmiştim 8.haftada yani 3 Aralıkta öğrendim doğumumda Haziran sonu Temmuz başı 😂 Aslında 3 Temmuz olabilir de bilemedim şimdi 😁
EnginDenizim elifincennetkusu canım bende beklemiyodum hatta adet bile oldum 2 ay ogrendigimde 8+4 haftalıkti 😁 insanin inanasi geliyor baksana tarihlere🤗😁
elifincennetkusu EnginDenizim gerçekten öyle. Benden birini buldumm😂😂👍 insanlar yazıyor 3 4 haftalık hamileyim diye bi garip oluyorum ya ben o haftalardayken düğünde bile kalkıp oynadım😁