Asyamduru Merhaba hamişler ilk öğrendiğiniz tarihle Doğum tarihi aynı olan varmı öyle bir söylenti var ne kadar doğru bilmiyorum ben 6 temmuzda ögrendim normalde 25mart doğumum ama 6 mart olması lazım eğer bu doğruysa 😁 kafamda deli sorular 😂
YazCilegi Asyamduru Doğumum 19 haziran görünüyor. Bebegimi ilk ögrendiğim tarih 13 Kasımdı. Yani 13 haziranda doğurmam olası tabi 😂😂
Zagrozunannesi Asyamduru evet benım 28 ekim de ogrenmıstım 😁hazırlanın sonunda Doğumum ınsallah 28e denk gelıyo herhalde 😁
Damlaveannesi Asyamduru 15 mart dogum son gün 20 mart 😂 14 haziranda ogrendim 😲😲 o zaman 14 martta dogum yapıcam 🙄🤔😲
Nihanozturk Osse gün olarak bahsetmiş arkadas ögrendigin gün ayın kacıysa dogum yapıcagın ayın günüde aynı gün olur demis ama cok sacma geldi banada ilk kez duydum
Zeze03 YazCilegi benimde 19 haziran 🤗😁 bende 24 ekimde öğrendim demekki 24 haziran doğacak 😁😁😁 bakalım
Asyamduru Söyle anlatayım ben 6temmuzda öğrendim hamile olduğumu doğumumda hangi ay Doğum yapacaksam o ayın 6sı oluyormus 😁
Osse Asyamduru 24 ağustosta öğrendim ben doğumum 2 Mayıs görünüyor yuh 24 Mayıs’ta mı doğurucam 😄😄😄😄 keşke 24 Nisan olsa 😄
EnginDenizim Benimde tuttu sanirim 😁 22 eylülde öğrendim 22 si pazara geldigi icin 23 nisan pazartesi doğum inşaAllah
EnginDenizim Osse canım sat a göre benimde 3 mayıs aslinda 1 gun var aramizda neguzel🤗 ama benim sezaryan oldugu icin 23 nisana gun verildi
EnginDenizim Osse benimde 27 temmuz sat 🤗 kendi istegim canım sezaryan. Bu arada en güzel yanı ise 27 temmuz benim doğum gunum oğlum en büyük hediye oldu bu yil bana💞❤
EnginDenizim Asyamduru bilmemmki ama normalde 3 mayıs sezaryan olacagi icin 23 nisan ama yinede tuttu😉
Osse EnginDenizim anladım canım bende ilk başlarda sezeryan istedim sonra normal olsun dedim şuan da rabbim hangisini nasip ederse o olsun diyorum canım bakalım yiğidim hangi ay hangi gün hangi saatte hangi şekilde gelicek 😊 ayyy seninki ne güzel olmuş canım ne güzel bir hediye ☺