Burcuu58 Arkadaşlar ben kapaliyim. Doguma giderken basimizi kapatabiliyormuyuz? Ve önlükler uzunmu ? Ben biraz takildim buna 🙂 tecrubeli anneler buraya 😊😊💁
Edos Burcuu58 önlükler standart boy. Çok uzun değil çok kısa değil önlük üzerinde ince çarşaf gibi birşey örtüyorlar girene kadar çünkü içinde hiçbir şey yok ve belli olduğu için. Ayrıca basında hiçbir şey olmuyor ne yazık ki.
Zagrozunannesi Burcuu58 hahah😁😁😁😁benim ablam Doğum yaptı onun söylediği aklıma geldi sımdı 😁😁😁😁arkası full açık bı onluk verıyolarmıs o da arkadan elıyle tutuyomus yürürken 😁😁😁Insallah bize oyle bi şey gıydırmezler bende kapalıyım takıp edıcem postu😁😁😁
Hilalakar Burcuu58 canım anadan üryan oluyorsun toka sahil zor önlük sevince bişey zaten ve ben ilk başta çok utanmıştım ama sancı vurunca hiçbişey görmüyor gözün 🙈
Zagrozunannesi Edos bandana falan taksak olmuyor mu ya ne saçma gerçekten ne zararı varmış ki biliyo musun
Sefaat Edos aa bunu bilmiyordum niyeki sonucta basimizla bi isleri yok neden basortu olmuyor sebebini biliyormusunuz
Sefaat duygu_sal ben önlügün tamamen vucidu kapattiğini zannediyordum oda arkadan acik oluyormus galiba 🤦♀️😑
Osse Burcuu58 ben bir kaç doktorun videolarında gördüm kadın Doğum yapıyordu başı kapalıydı yazma ile
Esraabrklu Burcuu58 bende örtülüyüm bana sadece önlük giydirdiler ki zaten erkek yokki hep bayan.Yani sıkıntı olmuyor .bana verilen önlükte uzundu yani ayak bileklere kadar.
Esraabrklu Sefaat yok hayır benim ki yandan çıt çıt vardı baştan başa.Ya sorun olmuyo zaten o anda önlüğü mönlügü düşünemiyorsun zaten 😁☺ hele o sancılar.10 gün önce doğum yaptım aklıma gelince deliriyorum 😁😁
BuFi2012 Kızlar bu önlük durumunu okuyunca içime bir ürperti korku geldi. Sanki şuan doğumhanedeyimde doğuma alıyolarmış gibi oldum 🤔🤔 çok kötü hissettim birden ya 😳😳
Seda42 BuFi2012 bende bir tuhaf oldum peki doğumhaneye yürüyerek mi yoksa tekerlekli sandalyeyle mi götürüyorlar her yerimiz görünmese bari 😊
Esraabrklu Sefaat korkmayın sadece güçlü olun bende korkuyordum hemde çok.. geceleri uyumuyordum hep doğum aklımdaydı ama.cok şükür bebeğim şuan kucağımda.sadece dayanıklı olun.rabbim yardim ediyor
Esraabrklu Seda42 ben ayakla gittim ☺ doğumdan sonra da kalktım yatağıma kendim geçtim bebeğimi kucağıma verdiler hemen .