Feyzzzz Günaydın hanımlarr.. 26 haftalık hamileyim yaklaşık 2-3haftadır catımda ki kasıklar hep ağrıyor. Bide artık bebeği yukarda hissetmem gerekmiyormu🤷🏼♀️ Hep aşşağıda anlamıyorum tabi aşşağıda olduğu içinde hep wcye gitme ihtiyaci. Sizde durumlar nedir acaba😘
Aturkk Feyzzzz resmen beni anlatmıssın ayni seyi yasıyoruz resmen asagı dogru tekme atıyor cok agrım oluyor zorlanıyorum napcaz bende bilmiyorum doktor büyüdükçe yukarı cıkar demisti ama 🤷🏻♀️
Tuuce7 Feyzzzz Bende 25+4 durum bende de öyle genelde aşağıda canım. Doktora sordum normal dedi sadece kasık ağrım olsa gene iyi bel ağrım var bacağıma bile vuruyor , rahim sancım oluyor arada bir :(
Fdle Feyzzzz 24 haftalık hamileyim benimki de hep aşağıya vuruyor canım hatta bazen vajinamda hissediyorum tekmesini karnım da aşağı da benim yukarı çıkmadı henüz
Hilaldenerieser Feyzzzz Benimkide hep aşagda 31 haftalığım yukarı çıkmadı hala hep kasıklarımda hissediyorum. Sanırım cinsiyetten kaynaklı diyorlar ama bilemedim 🤷🏻♀️ kız olunca asagıda oluyor diyorlar 🤔
Feyzzzz Aturkk hadi ya alla alla bu ikinci hamileliğimde ilkinde hiç öyle bişy hatırlamıorum o yüzden değişik geldi banada.. doktora gitmeme daha da var bakalım🤷🏼♀️
Aturkk Feyzzzz benımde ikinci hamileliğim ilkinde böyle değildi yukardydı bebegim ben haftaya gidcem sorcam bende 🤷🏻♀️
Selvi_nazo Feyzzzz bende öyle hissediyordum o haftalarda suan 29 haftaligim megerse rahim kısalığı yasiyormusum koyu lekelenmem oldu gecen hafta 3 gün hastahanede yattim ilaç tedavisi görüyorum bir kontrole gidin derim erken önlem almak en iyisi
Feyzzzz Selvi_nazo gecmiş olsun canım tabi allah korusun ya.. şuanda yurtdışındayım bi 10gün sonra dönücem inşallah bakalım buralarda bişy olmasında🤦🏼♀️
Seyda- turkancakar yukarıda hissetmek nasıl oluyor nerede hissetmek gerekir bende 29 haftalığım hep kaşıklarda hissediyorum
Hamileanneler_25 Feyzzzz 21 haftadyz benimki de hep aşağıda hareket ediyor kasiklarm ağrıyor sabah uyandığımda da özellikle bende çok wc çıkıyorum oraya baskı yaptığı için erkek bebek benimkide sanırım erkekler aşağıda oluyor 😂
Feyzzzz Hamileanneler_25 aynen aynısı işte 😅 inşallah riskli bişy olmasında içimde nedensede bişy var ama hayırlısı 🙄🙏🏻
Hamileanneler_25 Feyzzzz bebek büyüdükçe ve baskı uyguladığı için ağrılar oluyordur doktoruma sorucam yinede sende kötü düşünme iyi düşün iyi olsun Allaha emanetler 😍