Serapozdemir Umze ağrılar ve uykusuzluk artınca bende sabırsızlanıyorum gelsinler artık kokularını içimize çekelim 👶
Muallimehanim Serapozdemir En hayırlı zamanda gelsin inşaAllah 🤲🏻 Tarih belli olunca da insanı farklı bir stres kaplamıyor değil 😬
Serapozdemir Muallimehanim sağlıkla gelsinler inş tarih belli olmayınca da her gün doğacakmış gibi geliyor ama doğmayınca da üzülüyorum
Miyaaaaaa Serapozdemir ahhh ahh bizimde son 3 ne gelen var ne giden... 2 cm açıklığım var bu gece ara ara kasık ağrılarım var acaba doğum mu olucak çok merak ediyorum
Umze Kızlar galiba ben doğuruyorum. Çok şükür düzenli sancılarım başladı. Biraz daha sıklaşsın hastaneye gideyim diyorum.
Elisa-15 Serapozdemir son 6 ama bizimkinin gelmeye niyeti yok perşembe günü nasip olursa Doktora Gidicem bakalım ne dicek
Serapozdemir Elisa-15 benimde Çarşamba kontrolüm var heyecan dorukta ama uykusuzluk ve ağrılar çok yoruyor artık
Asyayanc_18 Serapozdemir son 5 bizimde tık yok 40 haftayı doldurur hatta geçer gibime geliyor valla. açıklık 1,5cm demişti doktor bakalım son durum ne olacak 🥴
Serapozdemir Asyayanc_18 yaa o kadar bekletmesinler artık, zaten bebeğim önde gidiyor sezeryana mecbur kalacağım böyle giderse
zeynepteacher Serapozdemir benim de son 9 ama gelen yok henüz 😊 sabaha karşı belime ve sırtıma ağrı girdi adet sancılarına benzeyen bi an heyecanlandım hatta korktum 1 saat uyuyayım gücüm olsun diye sabah bi kalktım her şey güllük gülistanlık sinirim bozuldu 😂
Serapozdemir zeynepteacher evet ya ara ara oluyor bi heyecan kaplıyor acaba geliyor mu diye sonra geçiyor daha çok üzülüyorum gelsinler artık sevelim koklayalım son zamanlar hiç geçmiyor 😔
Sumide Umze hayirli olsun saglikla büyütün darisi bize🤲😍 benim de alttan muayne oldu ve kanama var ara ara bir de kasilma ama sanci nasil bir sey merak ediyorum 😄 musait olduğunuzda yazar misiniz nasil başladi
Serapozdemir Umze maşallah canım allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin dua et bize de gözünaydın