Pekumut Iremsu dalga geçiyorum tabiki. Ebeveyn olacağız, çocuk yetiştireceğiz tartışılan şeylere bakın. Maşallah hurafe ve batıl inançlar nesillere akıyor.
Annesinin1tanesi Şoktayım neler okuyorum böle 🙈 Erkek dediğnz herşey bende ama kızım olcak. Kızlar inanmayın böle saçma şeylere🤗 idrar rengnz de yeternce su içiyorsanz açk içmiyorsanz koyudr buna cidden inanıp soruyor musnuz 🙈 Bunların hepsi uydurma şeyler
Iremsu Annesinin1tanesi canım inanmiyorumda canım çok sıkın ilk kızımda hamileliğimi bilmedim ikincisi farklı 4 haftada başladı miydem ama özel kiz dedi amma alışmak istemiyorum degisirse
Annesinin1tanesi Iremsu anladm canm bnmde 4. Haftadan beri mide sorunları ile başım dertte bütün erkek belirtleri bnde ama prensesim oluyor kızda yanlmalar oluyor şuan kaç haftlksnz ne zamn öğrendn cnsytni canm 🤗birde içine ne doğuyorsa o oluyor anneler hissediyor genellkle
Iremsu Annesinin1tanesi 12 hafta özel kıza benziyor dedi 14 gittim devlet küçük dedi ama kizim diyerek seviyorum geri erkek hissediyorum bi yanda da yanilirim diye korkuyorum
Annesinin1tanesi Iremsu iki şeyede kendini aliştrma o zamn canm çnkğ bazen organı çok küçük oluyo göremiyoruz demişti bnm doktrm🤗 bnmde 12 ide kız tahmninde bulndu 13 te kesinleşti şimdi 16yız hala değişmedi inş. Değişmez 🤗 Rabbim sağlıcakla kucağmza almayı nasip etsin İnş. 🙏