Senam Askile Doktorlar hep 140 tan aşğı kalp atışı Olan erkek 160 tan yukarısı ise kız olduğunu söylüyor bunu hep okuyorum cnm 😇
Babyseymen Askile 21+2 günlüğüm 13+1 de erkek dedi bugün dr gittik yine erkek kalp atışı 145 kalp atışına göre cinsiyet tahminimyapılmaz
ftmaozdmr Senam bebek ne tarafa yatarsa değişiyormuş sağ taraf erkek sol taraf kız olurmus diye duymuştum ❤🤰👶
Ozgecaann ftmaozdmr hayııır kesinlikle ben inanmıyorum bu söylenene 🤭 ben her gittiğimde farklı taraftan bakıyor ve soldan oldu yumurtlamam soldan kız oluyor dediler erkek bence alakasız 😀 tabiki görüşlerinize saygı duyarım
ftmaozdmr Senam işte bende çok inanamıyorum öyle şeylere de kalp atışı cinsiyeti belli ediyor deyince bende onu söylemek istedim bende öyle bişey duymuştum
Pekumut Yok öyle olmuyormuş, uykunuzda horlarsanız kız, horlamazsanız erkek oluyormuş. Kesin bilgi yayalım.
Pekumut Iremsu dalga geçiyorum tabiki. Ebeveyn olacağız, çocuk yetiştireceğiz tartışılan şeylere bakın. Maşallah hurafe ve batıl inançlar nesillere akıyor.