Kizlar hepsiburada da bayagi bir indirim var. Bisey alaniniz var mi? Sut sagma makinesi istiyorum philips indirime girmis. Sizce simdi almali miyim yoksa dogumdan sonra duruma gore mi alinmali? 30.haftamdayim bu arada😊
Indiriimm
canimoglum53 Philips’i çok önermiyorlar galiba canım iyi araştır ben mamajoo alacağım
canimoglum53 canım gene senin fikrin ama bence doğumdan sonra lazım olursa alırsın bende öyle yapacağım:)
Kubraa23 fiyatini biliyormusun canim ortalama?
defne55 bende herkesten oyle duydum ama indirim gorunce bi heyecanlandimm😂
canimoglum53 insan öyle oluyo lazım olmasa da alası geliyor 😂
defne55 evet sanki birdaha hicc indirim olmiyacakmis gibi🙄😂
Kızlar Doğumdan snra hediye vermek için açacak magnet yaptırmak uygun fiyata bulabileceğim bi site var mı ya da siz yaptırdınız mı
canimoglum53 e bebekte ve civilde 300 350 arası
Kubraa23 tesekkurler canimm:))
canimoglum53 en iyi marka ben bebek mağazasnda çalışırkn satışını yapıyordum
Ablamda tavsiyem üzerine aldı
Gözü kapalı tercih edebilirsiniz
Süt arttırma özelliği dahi var ve göğüse masaj yapıyor
Ablamda tavsiyem üzerine aldı
Gözü kapalı tercih edebilirsiniz
Süt arttırma özelliği dahi var ve göğüse masaj yapıyor
canimoglum53 çok düşündüm ve doğumdan sonra ihtiyaç halinde almayı düşündüm hatta önce hastaneden kiralayabilirim çünkü onlar daha sanayi tipi ve sağlam motorlu oluyor süt kanalım iyice açılınca süt depolamak için bilemedin meme boşaltmak için alınabilir olduğuna karar verdim. Ünlüler bile böyle yapıyor onu gördüm.
canimoglum53 canım mochi diye bi marka var instagramdan veya internetten bakabilirsin hem fiyat olarak uygun hem baya pratik ve kullananlar çok memnun
canimoglum53 Canım kesinlikle philipsi önermiyorlar ilk çekişince acıtıyormuş hızlı çekişinden dolayı ben 22.haftamdayım ve ne olur ne olmaz diye çalışan bi anne olduğum için mecburen lansoninin 2in birini aldım 4 tane de biberon şeklindeki saklama kabından aldım sağma makinasına uyumlu kime sorduysam böyle daha rahat kullanmış
10 gün sonra
NaimeYilmaz, Ürün/Hizmet Değerlendirme etiketini kaldırdı.