azizeguneyy Tgcehalil sigara içipte bebeği sakat doğanı görmedim çünkü sigara ciğerlerimize gidiyor mantıken bakınca yemiyoruz bunu içimize çektiğimizi de dışarı üflüyoruz. ama ben yinede kendimi kötü hissettiğim için sigarayı bıraktım
Deletedmom0098 Tgcehalil çok zararlı bebek için çok. Bırakmaya çalışın bebeğiniz için bunu yapmanız lazım Herkes çocuk sahibi olmak için doktor doktor geziyor allahım siZe nasip etmiş bunu İnşallah bırakırsınız 🙏🏻
Mrv89 Tgcehalil Tgcehalil 11 senedir sigara içiyorum..ögrendigim gün bıraktım çok zor oldu benim için sigarayı bırakamam diye Çocuk sahibi olmaktan korkuyordum simdi sigara kokusuna dayanamıyorum.. tekrardan da başlamayı düşünmüyorum..hiç canım istemiyor 😊
Selinsu Ben 25.haftadayim hala içiyorum canim ama cok azalttim günde en fazla 5-6 tane. Bırakmayı denedim ama yapamadim
Esmeray_Emine Fdle ayyy gercekten mii bende 17 haftaligim baslatda azaltmistim ama dayanamadim icmeyince strese giriyorum gunluk 9 10u buluyo bi sikinti olmaz demii
Deletedmom0098 Fdle çok zararlı bebeğinizi düşünün 🤦♀️ Doğdukdan sonra sağlıklı olmasını ister her anne İnşallah bırakırsınz
Selinsu Bettka haklısın canim ama esimle bosanma asamasindayiz aşırı stresli bi dönemdeyim anca bu kadar azaltabildim😔
Deletedmom099 azizeguneyy sakat doğmuyor ama çoğusu sürekli hasta yada gelişimi yavaş o dumanı geri çıkartıyoruz ama zehiri içerde kalıyo bırakmanız iyi olmuş
Serenay113 azizeguneyy nikotin kana karışan bir maddedir ve bebeğini kanınla beslersin :) yani ciğerle, dışa üflemeyle bir alakası yok. Günde bir tane dahi icildiginde bebeğine nikotin gönderirsin . Tercih tabiki annelerin
ZAsk azizeguneyy Evet ama sigara kandaki oksijeni düşüyor., demir bağlamayı artırıyor. Maalesef bebek için bu yazdıklarım zararlı. Bende 23 yıl içtim hamilelikte bıraktım. Seni de tebrik ederim 😀
azizeguneyy Deletedmom099 benim çevremde çoğu kişi içtiği halde sağlıklı doğum yaptı ben ona göre yorum yaptım ama vicdanım dayanmadı benim 2. ayda bıraktım komple şuan canım çekmiyor vile hatta dedim ki ya her gün 10-10 veriyordum parayı şimdi para cebimde duruyo doğuruncada içmeyi düşünmüyorum şimdi eşime bıraktkrmaya çalışıyorum
seymakumatarnsf Arkadaşlar bende içiyordum ancak hamileliğimi ilk öğrendiğim anda bıraktım. Bakın yargılamıyorum asla ama bunun bize bile zararı varken bebeğe nasıl olmasın bir düşünsenize. Bütün zararlı kimyasallar ona gidiyor. Yapmayın lütfen. Bakın bir tanıdığım bırakamadığı için günde 3 tane içti hamileliği boyunca. Kızı şu anda astım hastası ve sürekli hasta olup hastaneye gidiyor. Bağışıklığı düşük. Sizinde böyle olacak diye bir şey yok ama mutlaka etkileyecektir. Bir şekilde. Lütfen yapmayın bence. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ağlamıştım ilk başlarda. Çok zor geldi. Ama biliyordum ki onu bir şekilde etkileyecek bu. Hiç bir yerde sigaranın bebeğe bir etkisinin olmadığına dair bir şey göremezsiniz. Bir kez daha düşünün🙏🏻
[silindi] Esmeray_Emine yok canım ne sıkıntı olacak deli misin soruya bak hele ? Ha su içtin ha sigara sıkıntı olur mu hiç 😅😅😅
Selinsu Bettka cok teşekkür ederim canim Allah hepimize bebislerimizi sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsin🙏❤
Deletedmom099 azizeguneyy bende içiyordum bırakamam diye çok korkuyodum ama öyle bir tiksindim ki eşim başka odada içiyor elinin kokusu bile beni rahatsız ediyor. Amcamın kızı çok içti çocuk gelişmiyor yaşıtlarına göre çok çok geride sürekli hasta uykuda horluyor sanki bazıları istisna tabi
azizeguneyy Deletedmom099 valla yemeğe para harcarım daha sigaraya harcamam herhalde sigaraya verdiğim parayı cebime koysaymışım zengin olurmuşum valla en iyisi böyle bacım 😂
Deletedmom099 azizeguneyy valla bizde öyle deli para gidiyodu eşim normalde çok içmiyo beraber içerken çok içiliyodu kahveyle muhabbetle şimdi 3 günde bir paketi anca bitiriyor o rahat ettik 😂