havva3221 Minnos12anne hayir gozukmedim ilk basta doktor kontrolumden 4 gun snra gozukmek icin sira aldim adam bkmadi bile baska doktor kizcak bakmicak sen bnm hastam degilsin dicekler gbi geliyor.
havva3221 Arzuu35 bna hic ole bsi demedi doktorum bakalim ama persembede ayni sikintilarim tekrar olursa eger baska doktora gtmeyi dsunuyorum
Suziiaannee Lalemm86 bi de 37 de kilosu kaçtı canım hiç kilo almıyor muydu benim bebeğim 100 gr da olsa alıyor her hafta yine de korkmalı mıyım Son sorum hatırlatmak için değil de kaç hafta geriden geliyordu karın çevresi benimki 3 hafta geriden
Lalemm86 Suziiaannee cnm bana işte geriden geliyo demediği için sorun yok sanıyordum 37 de 1900 doğdu ultrasonda 2450 çıkıyodu ama yani sizi korkutmak isteme ama doktor çok önemli benimde haftada 50 gr alıyodu sanırım
Suziiaannee havva3221 anladım canım her gebelik bir olmuyor işte inşallah sağ Salim kavuşuruz birbirimizi tanımıyoruz ama dua edelim inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
havva3221 Suziiaannee en son 36+4de 2200du 2 hftada 200 gram almis sadece doktor az dedi normalde 32 hftaya kadar bnde 8 kilo alarak gldim doktr kilosu az dedignden beri bi 6 kilo dha aldim napayim yiyorum belki faydasi olur diye. en son 13tu kilo alimim ama suan 14 olmustur muhakak.
Suziiaannee havva3221 inşallah 2500 üzeri Doğum yaparız canım ciğeri gelişmiş olarak inşallah artık bu hafta da aynı derlerse alın diyecem ya bi hafta daha bu stres beni mahvediyor
havva3221 Minnos12anne ay ama bn 1 sefer gttim bakmadi bile suyun azmis evt bol bol dinlen su ic dedi bu kdar 😕
Aby34 havva3221 ben de 37+6 ama gelişim geriliği suyum iyi şimdilik bebek baş aşağı doktorum cuma günü son kararı verdi bnim bebeğim de çok küçük doğumu bana bıraktı suni sancıyla 38 de dopumu başlatırım ama bebek küçük suni sancıyı kaldıramayabilir doğmayabilir dedi bu kadar sıkıntıyı sancıyı hiç çekmeyeyim diyorsan dirdkt sezeryan daha iyi olur dedi ben de çok kararsızım ne yapacağım? Çok şükür ciğerlerimiz gelişmiş
Suziiaannee Aby34 ciğeri geliştiğini haftasına göre mi dediniz canım yoksa doktorlar anlamıyor diye biliyorum
Aby34 havva3221 biz iki günde 1 kontrole gidiyoruz bebek küçük olduğu için doktor her an bir şey olabilir dedi sizinki niye yapıyor acaba?
Aby34 Suziiaannee havucunuzla herhangi bir cafeye gidin cafeler sıkıyor :) biz sıktırdık yemen kahvecisinde. Ya da her gün bir cafeden için 1 su bardağı
Suziiaannee Aby34 ah canım kaldığım yerde öyle imkanım da yok ah olaydı neyse bende normal su içeyim 3 litre 😐
Aby34 Suziiaannee yok haftasına göre değil canım bnim doktorum doç. Perinatolog ultrasyonda dün kontrol etti yine ciğerleri gelişmiş nefes alıp verip rahatlıkla yapabiliyor dedi
Arzuu35 Suziiaannee @Aby34 kizlar simdi doktordan geldim bebek az da olsa kilo aliyor ama cuma gunu gel tekrar gun verelim dedi 37 hft. gbi dogurtururz dedi sordum sezeryan mi olur normalmi suniyle deneriz dedi ama ben korkuyorum bebek kucuk kendini ittiremezse diye 😐