Suziiaannee Ayzaninannesi niye ki 😂 bende hiç düşünmediğim sezaryen masasında bulacam kendimi diyorum 🤦🏻♀️ Eşim de bunaldı doktorlardan eeeeeeh be kesip alın diyecem diyor evde doktora tabi bi haft daha beklesek kilo alıyor diyor 😅
Suziiaannee Arzuu35 benimki 100 gr da olsa alıyor kilo canım doktor kilo almazsa düşünürüz demişti 2200 lerde idi 2370 olmuş çok şükür tabi ölçüm doğru ise + - 200 çıkabilir diyorlar 🙄
Arzuu35 Suziiaannee benimde oyle sizinki gbi artik ben bile kendi kendime diyorum karnimda gelisemiyorsa cksin artikk ben kendim bakayim sutumle flnn enn azindan kilo alir 😐
Ayzaninannesi Suziiaannee hahah🤣🤣 valla bir yandan doğsun artık diyorum ama kendimi hiç doğum zamanım yaklaşmışta doğum yapacak gibi hissetmiyorum 🤣🤭🤭 sanki bir kaç ay daha içimde dursa yadirgamayacakmisim gibi 🤣 ben bu hamislige çok alışmısım galiba 🤷♀️🤰🤰
Suziiaannee Arzuu35 aynı düşünce var canım valla ama ciğer meselesi beni tedirgin ediyor 😑 bi de göğüs ucu yok zayıf olduğu için ememez de sütüm gelmezse diye korkuyorum Of tüm kötü senaryolar beynimde 🤦🏻♀️
Suziiaannee Ayzaninannesi karın olarak bende rahatım kimseye 8 ay bitti dediğimde inandıramıyorum 🤦🏻♀️ Doktora gidince stres oluyorum bi de ayaklarım balon oldu insin istiyorum 😑 Normal gününe üç hafta var diye mi koşullandım galiba alalım diyene düşman gibi görüyorum
Suziiaannee Arzuu35 inşallah canım benim inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Her şeyi geçtim zaten en rahatlatan dua dan Başka kalmadı bi de kızımın tekmeleri su serpiyor paranoyak oldum hareket etmeyince 🤦🏻♀️
Ayzaninannesi Suziiaannee olabilir 🙄 ister istemez son tarihe sartlandiriyor insan kendini hep daha önce olursa bir problem yaşar miyiz yasamaz miyiz kuvoze girer mı girmez mı milyon tane soru oluyor insanın kafasında 🤷♀️ bide gelisim geriliği ve su az olunca normal olarak evhamlaniyoruz yani inşallah hiç birimizin evladı akciğer sorunu yada başka bir problem yaşamaz 🙏
Arzuu35 Suziiaannee oyle valla tekmelerini de hissetmesek kafayi yicez heralde yine cok şükür her halimize🙏
Suziiaannee Ayzaninannesi amin canım benim amin inşallah müminin mümine duası kabul olur inşallah Rabbim bizi evlat ile sınamaz ne varlığı ile dert versin ne yokluğu ile Allah hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin sağlıkla 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Lalemm86 Suziiaannee bende 37 kaybettim Bundan öncekini herşeyi güzeldi az kilo alıyodu benim doktorumda bekledi herkes te aynı olucak diye bişi yok ama bekleyen bence riske atıyo bilin diye söylüyorum
Suziiaannee Lalemm86 yaaaaa 😣🥺☹️ Çok üzüldüm canım Allah sabır versin inşallah bu evladına sağ Salim kavuşursun bu hafta giderken hazır gideceğim zaten artık haftamız doldu nasılsa erken Doğum riskinden çıktık inşallah sağlıkla kavuşuruz 🤲🏼 Dua edin olur mu
Suziiaannee Lalemm86 gebelik org daki kilo Aralığı var ya canım o Aralık’ta oluyor yine de sorun olur mu ?
Suziiaannee Lalemm86 bi de 37 de kilosu kaçtı canım hiç kilo almıyor muydu benim bebeğim 100 gr da olsa alıyor her hafta yine de korkmalı mıyım Son sorum hatırlatmak için değil de kaç hafta geriden geliyordu karın çevresi benimki 3 hafta geriden
sinemsinem1 havva3221 bebeğin suyu için buradaki perinatologa havuç suyu ve armut öneriyordu sizde bi deneyin