Mervekara95 damlac Korkma ağrı sadece düşükle ilgili değil . Ben ilk hamileliğimde 0 ağrı ile düşük yaptım 🤷🏻♀️
damlac Mervekara95 hayırlısı Allah’tan kuzum doktorum 8. Haftadan sonra riskin yüzde 5’e düştüğünü söyledi. Artık hayırlısı 🙏🏻
s_koc Mervekara95 mide bulantısı, kokulardan parfümlerden tiksinme, devamlı uyku hali, tüm gün uzansa da taş taşımış gibi yorulmuş olma hali😄, kasık ağrısı, bacak ağrısı 🤓
masalsii Mervekara95 bel ağrısı koku hassasiyeti mide bulantısı 😞 inşallah geçer çünkü insanı cok keyifsiz yapıyor böyle şeyler hamileliğin keyfini cıkarmakk istiyorumm🙏🏻😍
minik_mucize Bizde 7+2 olduk hafiften bulantılarım var kusmam yok, dün işk kez doktora gittim kalp ayışları için orda 6+2 çıktı en büyük duam onun düzelmesi çok bekledim meleğimi
kumsalmm minik_mucize Son adet tarihin ne kuzum senle aynıyız bende yarin gitcem doktora banada 6+2 demesinler
A_milena Ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum yani son adet tarihim 11 Eylül ama bende aşırı mide bulantısı varrr bazen kasık sancısı ve bel ağrısıı geçen Cuma doktora gittim hcg 7444 çıktı ve 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi 😍
medine_altntss22 Mervekara95 biz bulantı ya erken başladık artı halsizlik uyku hali aşerme tiksinme baş dönmesi ne varsa yaşıyorum yeminle 🙈