FulYasin01 020813asigim Poyraz , Barkın , Baturalp , Yekta favori isimlerimdir , Kısmetse ben oğlumun adını emir poyraz koyacağım 😍😍😍
Zeykem 020813asigim oğlumuz olursa adını ayaz koyacakmışız eşimin emri uzerine ama bende begenmiyor degılım🤗 erkege ısım coook kıza yokkk
58Vildan Ben kerem ve buğra ismini cok begeniyorum eşim metehan ve ukbe 🤣 belki bu 4 isimden birini begenirsin 💙
EmineHazar Ben kızlık soyadımı koyucam inşallah HAZAR 👼🏼 Eğer seninde uygunsa soyadın düşünebilirsin 🎀
020813asigim EmineHazar Benimde aklıma geldi bu hafta sonu 😊 hem değişik hem etrafımda hiç yok "Ertürk"
KizirEsra 020813asigim Soylu- Ata- benim sevdiğim erkek isimleri benim ki kıZ ve ismi Okyanus olacak erkeğe de konuşuyor şimdiden sağlıkla gelsin prens 🙏😇🤰🏻✌
gulcins 020813asigim Türkbey,Saltuk,Karahan,Göktürk benim çok beğendiğim isimler oğlum olsaydı Türkbey koyacaktım ama kızım oluyor ona da Türkün düşünmüştüm ama anneannemi kaybettik onun adını vereceğim
Gulceasl Ben de 31 haftalık hamileyim ama biz de daha kararlaştıramadık malesef. Ne zormuş isim koymak. İsmi beğensek anlamı iyi değil, anlamı güzel olsa kendi güzel değil. Konunun takibindeyim