Busozi Merveevik cilekten romantic serisini almaya gitmistim ama baby city den aldim tavsiye ederim yeri karabaglarda internet sitesinde cok model yok😊
Tutku Merveevik hamileyim sekmesinde ki bebek odası nasıl olmalı yazısını okudunuz mu? Bence markadan çok bunlara dikkat edilmeli 😊 ayrıca beni instagramdan takip ederseniz izmir için size yardımcı olmak isterim 😊 tutkuakmanyesilbag
Hazirana Dolapla park yatak yetiyor aslinda gerisi biraz gereksiz bence kizim 4 yasina kadar park yatakta yatti sonrada buyuk yatak alirsiniz
Aysehatun Hande2017 bende oraya bakmak istiyorum fetih mahallesinde zaten evimdeki mobilyalarda fetih mahallesinden özel ölçüye göre yapıldı orada bi sokakta sizin dediğiniz mağaza ve başka dükkanlarda vardı bakıcam ins
Hande2017 Aysehatun Bende salonumun mobilyalarını ordan almıştım ama bebek odasında mybebbekde karar kıldık .Gerçekten güzel ve kaliteli duruyor bu hafta sipariş vericez artık.Sizede hayırlı sağlıklı doğumlar herşey istediğiniz gibi olsun🎀
Aysehatun Hande2017 çok sağolun amin sizinde sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah bebişinizi
Hivreneymen Peki kızlar sizce duvar boyası ne olmalı fikirlerinizi almak istiyorum kız erkek ortak oda önce pembeydi şimdi oglum olacak renkte karar veremedim
Tutku Hivreneymen bence beyaz yapın 😊 yatak başlarında cinsiyete göre stickerlar resimler dekoratif duvar kağıtları kullanarak farklılık yaratabilirsiniz 😊 hem odanız böylelikle daha geniş gözükecektir. Nacizane bir içmimar tavsiyesi 😊
nagi Merveevik pierre cardin mignon bebek odasını aldık biz.bebeğimin çok fazla esyasi var.hepsini fazlasıyla aldı ayrıca çok şık ve kullanisli.mobilyasinda ağır boya kokusu yok.antialerjik.kesinlikle tavsiye ederim.
Hivreneymen #tutku marjinal gri diye Bi boya var cogu bebek odasında gördüm cok hos duruyordu ama bizde nasıl durur karar veremedim
gigi Snmsnmz bende sizin gibi istiyorum mocca da beşik nasıl beğendiniz mi acaba büyüyen beşik istemiyorum çünkü .