Merveevik Sevgili anneler, bebekleriniz için tercih ettiğiniz bebek odaları hangi markalar? Şu an çilek, alfemo ve newjoy arasında kararsız kaldık.Sizler nerelerden neler aldınız?
Snmsnmz Ben çilekten aldım. Memnunum. Çilekte natura baby takımının dolap şifonyer ve askiligini , mokka takımının da beşiğini tercih ettim 😊
Merveevik Snmsnmz bizimki kız.. bizim de en beğendiğimiz model çilekte, ama daha güzelini bulurmuyum acaba diye hep bekliyorum😀
gigi Snmsnmz bende sizin gibi istiyorum mocca da beşik nasıl beğendiniz mi acaba büyüyen beşik istemiyorum çünkü .
PrensesiMira Canım biz pierre cardin den aldık onu tercih etmemizin sebeplerinden ilki kesinlikle boyasında ağır mobilya kokusu olmuyor. Gardrobu çocuklar için cam değil kırılması bakımından tehlikeli olur diye lame.Camdan bi farkı yok Diğer bi özelliği de ilerde büyüyor çocuk odası oluyor yatağı. Yatak başlığına oyuncak dolabı ve çalışma masasına dönüşüyor ve cok şık duruyor.Beşiğinden gardrobu sifonyerine kadar Güvenlik onlemlerini kendileri her şekilde düşünmüşler. Herşey senin kontrolün altında bu çok hoşumuza gitti.
Merveevik PrensesiMira pierre cardini hiç düşünmemiştim ama sen söleyince baktım gerçekten de çok şık ve kullanışlı. kesinlikle değerlendiricem bu seçeneği de❤
Merveevik HicranYaman o kadar çok alternatif var ki karar veremiyorum.teslim süresini de göz önünde bulundurursak şimdilerde almamız gerek artık odasını 😊 Bu seçeneği de değerlendiricem 😘
Ebaa Merveevik güzelden ziyade çokta kullanışlı açıkçası dediğiniz yerleri gezdim ama kalite bakımından da daha farklılar özellikle ankarada üretilen ürünler olduğu için kaliteside çok güzell.
Hande2017 Mybebbek mobilya mağazasından aldık ataşehirden ınstagramdanda sayfalarını inceleyebilirsiniz kaliteli ve şık mobilyalar hazırlamaktalar sağlıklı doğumlar...
Aysehatun Hande2017 bende oraya bakmak istiyorum fetih mahallesinde zaten evimdeki mobilyalarda fetih mahallesinden özel ölçüye göre yapıldı orada bi sokakta sizin dediğiniz mağaza ve başka dükkanlarda vardı bakıcam ins
Sulegorkemakyol Bende daha hemüz kararveremedim hangi firamyı alıcağıma ama newjoy daha yakınım anlam çocuklarının odadını ondan aldı ve çok memnun kaldı birde her ürünün 7 sene parça temini garantisi veriyorlarmış oda birazdaha sıcak bakmama neden oluyor ama genede karsızım
Nurarslan Merveevik maskodan lake diye cok pahali bir mobilya aldim.uzun sureli kullanmasiydi düsuncem.fakat bu hafta ikea'daydm muhtesem cocuklar icin oyun alanlari mobilyalari vardi.resmen ogluma mobilya magazasi gibi oda yapmisim cok üzuldüm.önemli olan cocuga odasinda yasam alani birakmak kaba ve gosterisli mobilyalara özenmeyin derim🏵
milestone Bebek mobilyası satan bir mağaza da çalışmis biri olarak pierre cardin gibi hantal mobilyaları çok sevmiyorum ve önermiyorum nedeni çok büyük kaba oldukları gibi kullanışlı değiller bence. Malzeme olarak kalitesine birsey diyemem ama cok kullanissiz. Oğluma odasının tüm parçalarını ikea dan aldık biz ileride ihtiyaç halinde eklenebilir parçalar ile odayı esyalari kullanışlı hale getirmek veya çocuk genç odasına çevirmek daha mantıklı ve kolay geliyor. Hemde fiyat olarak çok çok uyguna işin içinden çıktık.
Merveevik milestone ikeaya da baktık ama dolapları biraz küçük geldi. Beğendiğim modele ekleme de yapmıyorlar. Ama karyola alt aöçma ve şifonyer için düşünülebilir 🙏🏻