ecemtmr hulya_1919 28 gunde bır oluyorum kuzum ama 30 31.gunler oldugumda olmustu ılk bebek denemeye basladıgımız zamanlar arada ama cok nadir 28 e gore heseplarsam 23 ekim bat bakalım. senin ne zaman?
Su16 htcmuhammed 13 de yumurtlama olmus teste gore 13-14-15 degerlendirme gunleri oluyo testine bakilinca
Deebg Blackkcat melekanne12 hulya_1919 Su16 https://www.resimag.com/i/b51f6955a4d Benimde ovulasyon testlerim bu şekilde bu şekilde t çizgisinin rengi açılmaya başladı sizce burda yumurtlama var mı
melekanne12 Deebg bence yok canım. T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olmalı diye biliyorum. Forumda okumuştum. Silik çıktığı zaman 1 gün arayla değerlendirin yazıyodu. Pes etmeden test yapmaya devam edin elbet köyü çizgiyi göreceksiniz.
Blackkcat Deebg Henüz koyuluk olmamış canım,devam et kuzum olur elbet ama en koyu gözüken günü değerlendirmişsindir inşallah ne olur ne olmaz,gerçi o şekilde sayılmıyor deniyor ama belki koyulaşmayı kaçırmışsındır günde 1sefer yapıyoruz ya testi belki koyulaştığı an olmuştur
melekanne12 Deebg hiç umudumu kaybetme. Mesela benim adetim düzensizdir. Artık yapmayı bıraktım. Adet bekliyordum. İstemeyerek bir umut beklemeden yaptım. Yumurtalama günümmüş. 36. Testtim di düşün yani. Adet görenerek kadar pes etmeden yap. Bir kaç dakikanı alıyor zaten.
Deebg melekanne12 inşallah canım benim adetlerim düzenli ama ona rağmen göremedim yumurtlamayı 17. Günde
Deebg Su16 bende öyle düşünmüştüm ama buradaki kızlar yumurtlama değil deyince bilemedim 😐. Öyle mi dersin
Su16 Deebg öyle canim bende bu testlerle hamile kaldim aylarca yaptim bence çatlayi ve yumurtlamayi gayet net anlaya biliyorum ama kimseylede idalasamam herkes kendi bildiği zaten kendini taniyosan en iyisini sen anlarsn akintida bunu belli ediyor yumurtlama gununde akintin ve afedersin leken olur
Deebg Blackkcat olabilir canım kaçırmış olabilirim kasık ağrılarım ve akıntılarım oldu bi kaç gün önce adet bittikten sonra 3 gün gün aşırı değerlendirdim ama sonra nöbetçi çalıştığım için düzenli olmadı
Blackkcat Deebg koyulaşmıştır ama kısa sürmüştür belki canım o yüzden kaçırmışsındır en koyu annolabilşr o yüzden ama yumurtlama tam koyu olmadan olmuyormuş,sen yapmaya devam et kesin💕
Su16 Deebg o gun bariz koyu çikmiş sonra açilmiş yani çatlama olmuş sivi tam atamayinca koyuluk yoğun olmaya biliyo ama o digerlerinden daha koyu canim ok
Blackkcat Deebg kasık ağrısı benimde çok olur hatta hala geçmedi uzun sürüyor biraz,dediğim gibi kuzum t çizgisinin daha koyu olması şart,ama en koyu olduğu anı muhtemelen kaçırmışsındır
Blackkcat hulya_1919 canım yine 2-3günde 1değerlendirin bence,gerçi yumurtlamayı net gördük ama ben 3günde 1 değerlendiririm