Blackkcat htcmuhammed anladım canım döngün kısa sürüyormuş o zaman erken yumurtlama olabilir,13biraz daha koyuydu inşallah gönlüne göre olsun♥️
Blackkcat htcmuhammed rica ederim canım bende bu ay yaptığım için çok mersklıyım,daha öncedende yapmıştım heyecan oluyor😁bat 28ekim benimde
hulya_1919 Blackkcat ☺️Bizde dün degerlendirdik buğünde değerlendirip 2 güne 1 olsun diyoruz yada üç güne bir yorulduk valla inş hayırlı haberleri alırız 😞😞
Blackkcat hulya_1919 biz eşimle tartıştık daha da yapmayız dünüde geçtik ama zaten çatladığı gğnü değerlendirdik,gönlümü alırsa bu akşamda olur😁bu arada karnımın altı arada batıyor eğilirken hala yumurtluyor muyum😅beyaz akıntıda var🤷🏻♀️
Deebg Blackkcat melekanne12 hulya_1919 Su16 https://www.resimag.com/i/b51f6955a4d Benimde ovulasyon testlerim bu şekilde bu şekilde t çizgisinin rengi açılmaya başladı sizce burda yumurtlama var mı
hulya_1919 Blackkcat canim zaten sen baya bi değerlendirmissin bence ara vermende bişey olmaz tekrar yumurtlama olabiliyomuş bazı aylarda ☺️ Bu ay bizde çok dikkat ettik bakalım inş tutar hepimizinki ay günler yaklaştıkça heyecan oluyor
hulya_1919 @Blackkcat# Blackkcat heyecan var biraz ama bir yandanda sakinliğimi korumaya çalışıyorum ☺️ Bata 10 gün var benim adet günüm geçince test yapıyım diyorum dayanabilirsem sn nasılsın
Blackkcat hulya_1919 bende bat geçince yaparım diyorum ama belli olmuyor işte😂kimyasal oldu ya en son tedirginim inşallah günümün geçmesini beklerim
ecemtmr Blackkcat hiç bir şey hissedemiyorum.. belırtı falan asla aramamayı öğrendim akışındayım kızlar. ya biz dün değerlendiremedik sadece eşim iş için şehirdısındaydı bugün akşam yarın da olur sonra 2-3 gunde bir bakalım :)
Blackkcat ecemtmr benim kasık ağrım var ama🤷🏻♀️Hissetmemeye uğraşıyorum bende belirti armak istemiyorum ama namaz kılarken eğilince batma hissefiyorum bence hala yumurtlama dönemi diye olabilir
Blackkcat ecemtmr bizde tartıştık ve dün çok yorgundum kızımın doğumgünüydü,bu akşam be yaparız bilmem ben biraz gurur yapıyorum inşallh gönlünü alır🙃
Deebg Blackkcat https://www.resimag.com/i/12a55d8a1fc bu ayki ovulasyon testlerime bakar mısınız adetime 10 gün kaldı 🤔 htcmuhammed melekanne12 hulya_1919 Su16
ecemtmr hulya_1919 28 gunde bır oluyorum kuzum ama 30 31.gunler oldugumda olmustu ılk bebek denemeye basladıgımız zamanlar arada ama cok nadir 28 e gore heseplarsam 23 ekim bat bakalım. senin ne zaman?
Su16 htcmuhammed 13 de yumurtlama olmus teste gore 13-14-15 degerlendirme gunleri oluyo testine bakilinca