Sumide 39+3 bugun doktordan geldim cumaya kadar gelmezse ben de suni sanci ve epidural isticem darisi bana ve tüm bekleyenlere olsun 🤲😣
Merve612506 Tugce_kocak 20 gün oldu ama ben kendimi sıcak tutmadım hiç ondanda kaynaklı şimdi çok şükür hiç yok bel ağrım
Merve612506 Gmzli21 söyledim ilk hamile kaldığımda oda ben öyle olup çok normal doğurttum dedi o ilişkiye girememe daha başka bişey dedi gerçektende öyle inşallah sizde güzel doğum yaparsınız ağrısız acısız
Merve612506 cevrik yok kan kaybı falan olmadı aynı normal oda gibiydi hiç soğuk falan değildi ameliyathane soğuk oluyor
Verdamm Bizde bugün 39+4 olduk muayenemiz vardı sizin gibi bende alttan muayenede çok tedirgin oluyorum sadece 2 cm açılma varmış Perşembeye kadar bekle diyor😢daha önce doğum yapma ihtimalimiz yok mu ne diyorsunuz?
Sumide Verdamm aynisini dedi banada günümüz de ayni hatta simdi dogurtabilirim istersen dedi ben bekleyelim dedim 😂 daha oncesinde gelirse bebisler tabi daha iyi suni sancisiz🤲
Verdamm Sumide evet canım suni sancı zor oluyor diyorlar diye bende istemedim en azından 40. Haftayı doldurmak için ama giderek beklemesi daha zor hale geliyor 😥
Esesennn Merve612506 ayy ne güzel ya darısı başımıza inşallah ben de epituralli istiyorum 4 cm e kadar ağrı, sancı çok oluyor mu yani epitural takılana kadar?
Merve612506 Esesennn oluyor ama adet sancısının şiddetlisini düşün öyle sancılar ama dayanılmayacak gibi değil ben zaten yarım santim açılmaya kadar sancı çektim 3 bucuk santim açılmayla gittimya o bir lütuf gerçekten 🙏🏻
Esesennn Merve612506 epitural bel ağrısı yapıyor diyorlar hiç oldu mu sende ya da olmaması için doktorun bir şey dedi öi
Merve612506 Esesennn bel ağrısı 20 gün kadar oldu şimdi şükür birşey yok Anestezi doktoruna bağlı iyi biri rastlar şnşallah
Verdamm Merve612506 gecede duramadım ebe bakmıştı gündüzde doktor baktı ama bilmiyorum canım kendimi çok sıkıyorum o da baya acı veriyor