Akfth Merve612506 epidural derken sancinimi durdurttun anlamadim Sancisiz ikinarak mi dogum yaptin Masallah bu arada rabbim saglik versin evladinizada
Merve612506 Akfth epiduralde sancı durmuyor belden aşağısını uyuşturuyor sancıyı hissetmemenizi sağlıyor minumum hissediyorsunuz
Merve612506 Cananbaran anestezi çeşiti belden aşağı uyuşturuluyorda ama ben doğuma giderkende ayağı kalktım doğumdanda yürüyerek çıktım bi çeşit ağrıyı azaltma belden iğne yapılıyor omuriliğe
Kubraacar07 Merve612506 özel değil ise niye ilişkiye giremediğinizi ögrenebilirmuyim bnde giremiyorum esim cok rahatsz bu durumdan inşallah normal doğum yaparsnda sonra iliskiye girebiliriz diyo sizin eşiniz birsey demiyormu
Merve612506 Kubraacar07 dar işte acıyor yok zamanla olur yavaş yavaş diyor çok önemli bişy değil 😂😂ben üzülüyorum ama elimde değil oda anlıyor zor durum
bezelyecik Merve612506 Geçmiş olsun Allah bağışlasın bebeğinizini. Ben de suni sancı ile normal yapacağım da epiduralli. Hiç bişey mi hissetmediniz? Sancılar şiddetlenince mi takıldı epidural çok merak ediyorum ve gün yaklaştıkça korkmaya başladım.
Tazeannebaba Merve612506 yaaa bende 42 ile hamile kaldım.doğumunuzçok gzuel olmuş inşallah benimde öyle olur toplamda kac kilo aldınız
Merve612506 Tazeannebaba inşallahhh 💖🙏🏻 Herşey gönlünce olsun bol dua et 60 oldum herhalde unuttum ya 😂😂 62 de olabilir ama o kadar zayıftımki öncesinde iliklerim anca doldu hiç hamile gibi durmuyordum 9 ay boyunca çok az karnım vardı
Minikkkuzummm Merve612506 ben de çok zor ilişkiye giriyorum alttan muayene oldum ama çatı muayenesi olmadım daha 37. Haftanın içimdeyim. Eminim ben de çok gerilirim😕 doğumda nasıl oluyor yA habire bakılacak bir de.. çok zorlanır mıyım.. ben şimdiden epidural istiyorum dedim
Merve612506 Minikkkuzummm doğumdan birgün önce bakıldı o rahat geçti ama doğum olduğu gün o stresle sancıyla biraz insanı zorluyor ama epiduralden sonra elini sokan çıkaran dikilen hiçç bişy hissetmiyosunuz 😂
Kubraacar07 Merve612506 bnde iliski icin normal doğim istiyorum 😂😂Rabbim hakimda hayirli olan doğumu bana nasip etsin inşallah Rabbim bebeğinizi size bağşlasn darisi başima
Merve612506 Tugce_kocak 20 gün oldu ama ben kendimi sıcak tutmadım hiç ondanda kaynaklı şimdi çok şükür hiç yok bel ağrım
Gmzli21 Merve612506 rabbim size bagislasin insallah güzel dogumunuz olmus🤭 bende agrili iliski yasiyorum bir ümidim var ki hamilelikten sonra düzelir diye insallah hepimizinki düzelir yasamayan bilmez cok zor gercekten. Bu durumu doktorunuzla paylasmis miydiniz biliyor muydu ben söylemeidm de hani dogum Esnasi icin bilmesi gerekir mi acaba
Merve612506 Gmzli21 söyledim ilk hamile kaldığımda oda ben öyle olup çok normal doğurttum dedi o ilişkiye girememe daha başka bişey dedi gerçektende öyle inşallah sizde güzel doğum yaparsınız ağrısız acısız
cevrik Merve612506 Geçmiş olsun tebrikler ben de epidural düşünüyorum normal olursa inşallah.. dikişleri öyle nasıl beklediniz doğumhanede kan kaybı filan olmadı mı? Çok soğuk muydu doğumhane
Merve612506 cevrik yok kan kaybı falan olmadı aynı normal oda gibiydi hiç soğuk falan değildi ameliyathane soğuk oluyor
cevrik Merve612506 ayy yine mi ilişkiye giremiyorsunuz :( benim de çatım aynısını söyledi. Başlarda zorlandık yeni yeni rahatlamıştım eşimle.. şimdi doğumdan sonra tekrar mı darlaşıcak off :/