Henüz 9+1 im doktor her seferinde yazıp duruyor bana daha 3 hafta önce vermişti yine yazdı. Dedim folik asit bitince kullanmamı istemiştiniz he öylemi diyor unutuyomu napıyo. 3 ay bitince mi kullanayım şimdi mi? Siz ne zaman başladınız kullanmaya
    Ezgievrenn folik asit bittikten sonra kullanılmaya başlanıyor ben demir ve vitamini kullanmaya başladım hala da devam ediyorum hatta demiri arttırdı az geliyormus ayda rutin tetkiklere göre değiştirip arttıryor veya azaltıyor
      Ezgievrenn biraz mide bulandırıyor büyük olduğu için tadı da kötü ben ilk ilacı öylece atamamıştım mecbur avucumda ikiye bölüp öyle atabiliyordum🤦🏻‍♀️
        Ezgievrenn ilk 3 ay folbiol folik asit kullandım..sonra sağlık ocaginin verdiği devit3 damla,demir hapı ve doktorun doğum yapana kadar kullan dediği İmom adında bir vitamin kullanıyorum..bunlar hariç düşük ve erken doğum önlemek için progestan ve troidlerim için levotiron kullanıyorum 😥
        Demirim hep dusuk olduğundan decavit yazdı içinde folik Asitte var ilk haftalardan itibaren 12. Haftaya kadar kullandım ve Demir’i yükseltti demirim hep 5lerdeydi 27 olmuş sonra bıraktım başka hap alıyorum yatmadan önce tok alırsanız bulantı yapmıyor iştah acmıypr
        Havvanurerolll 3. Aydan sonra bende başlıcam bulandırırsa ikiye bölerim takviye isterm başka ilaçlardan. Çünkü ben daha önce supradyn all day almıştım hamile değilken midem berbat olmuştu. Kusmaktan ağrıdan ölüyordum. Şimdi aynısı olcak diye korkuyorım
        Ezgievrenn folik asiti bıraktıktan sonra vermişti banada bide ferro sanol vermişti erken doğum yaptığım için birer kutu kaldı ama kullanabilirsin yinede dedi bitene kadar kullanıcam
        Ezgievrenn yani doktorunuz daha iyi bilir kesin ama herkes öyle kullanıyor bildiğim kadarıyla ilk 3 ay folik asit sadece sonrasın da bittikten sonra demir ve vitamin takviyesi başlıyor diye duyuyorum hep
        Ezgievrenn tabiki kullanmalısınız.bana hamileliğimin başından beri verdi . Ayrıca folik asitte var içeriğinde zaten. İçeriğini incelerseniz multivamin . Vitamin ve mineral desteği sağlıyor hamilelerin çoğuna verilen vitamin desteği decavit.
        Ezgievrenn 3. Ay bitince vitaminlere geçilir genelde. Folik asit bitince başlatmıştı bana doktorum. Folik asitinin içimde zaten b12 falan muştivitamin herşey vardı. 12. Haftadan sonra folik asiti bıraktım ve Omega3 Devit dvitsmini ve Demir hapı kullanıyorum. Decacit bana sağlık olacağı yazdım kullanmadım. Doktorumun yazdıklarından alıyorum o vitamini zaten. Çevrende decacit kullanıp memnun kalan da yok zaten. Devlet karşılıyor sadece bir onu biliyorum. Ama hiç kullanmadım yine de si bilirsiniz.
        Ezgievrenn 13. Haftadan beri decavit kullanıyorum kullanmalısın bebişin vitamine ihtiyacı var
        Ezgievrenn decavit kullanmiyorum ben doktorum balik hapı verdi onu kullaniyorum 12 haftamdan beei doguma kadarda devam
        Ezgievrenn canım 3 ay bitene kadar folik asit kullandım ben. 3 ay dolunca o dediğin şeye sıra geliyor ama bana doktorum onu kullanma imom omega kullan dedi onu kullanıyorum ben de
        Ezgievrenn valla ben 28+6 da erken doğum yaptım Dr hala kullan diyor ondaki vitaminlerle daha çabuk iyileşirmişim. İlk olarak 3. Ayda başlamıştım sanırım.