Tugce1803 Blackkcat Evet ağlamaklı haldeyim şu an. Ama morfoloji 2 ileri hareketli 0 ken bu vitaminler nasıl yükseltsin😭
Blackkcat Tugce1803 canım bak devlette falan da yaptırabiliyorsun,postu açtığın iyi olmuş oradan da takip ederiz rapor çıkarıp iğneyi alabiliyormuşsun lütfen olumlu düşün tamam mı üzme kendini,Allah bi kapı açıyor🤲🏻
Tugce1803 Blackkcat burdaki devlet Bi halta yaramıyor üni hastanesine gitmem gerekiyo ama o rapor için şartlar varmış 23 yaş üstü 39 yaş altı 3 yıl başarısız deneme falan
Blackkcat Tugce1803 gidip birebir görüşsen canım en iyi o şekilde öğrenebilirsin,sana bi yol gösterirler belki
Tugce1803 Blackkcat Sgk dan öğreniliyormuş canım baktım bende internetten öyle yazıyodu. Bugün eczaneye gittim ilaçları sordum ne kadar tutuyo diye toplam 600 lira civarı dedi.
AdelAydin Tugce1803 tatlım kendine ve eşine biraz zaman vermeni öneririm erkekler için bu durumu kabullenmesi zor benim de eşim de aynı durum var
Tugce1803 AdelAydin Yeterince zaman verdik canım çevremizde herkes hamile kalınca sorun var kesin diye düşündük artık bir gittik ki gerçekten varmış ama bize yok demişlerdi eşim için.İlaçlarımızı aldık ama morfoloji 2 ileri hareket 0 nasıl yükseltecek bilmiyorum 1 ay süremiz var zaten önümüzde inşallah aşılamaya kalmadan hamile kalırım😔
AdelAydin Tugce1803 seninle neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz ben 14 aylık evliyim bana da ne zaman çocuğunuz olacak biz torun isteriz yiğen isteriz ama erkek olsun sipariş yöntemli ben evlendik evleneli hiç korumadım uzun uğraşlar sonucu eşimi 3 ay önce sper testi verirdim ve sper hızı şekli herşey vardı doktor tüp bebeksiz olmaz dedi sana tavsiyem ne kendini sık nede eşini ve rahim filminden sonra 3 ayı bekle ben de senin gibi rahim filmi çektirecegim sonrasını halletmek daha kolay olur bizim için😔😔
Tugce1803 AdelAydin Rabbim elimizi kolumuzu boş çevirmesin çok zormuş😔Bizlere dayanma gücü versin🙏Bakalım rahim filminde neler çıkacak
Tugce1803 AdelAydin Benim eşimin iknadan yana problemi yok maddi durumumuz yok ikimizde yetimiz 3 bin veremem diyo aşılamaya yoksa bu ay sonunda tekrar 2.kez verecek sperm testini
AdelAydin Tugce1803 biraz para biriktirmek gerekiyor bizim de borçlarimiz yeni bitti tüp bebek eşim de istiyor ama imkanlar elvermiyor o yüzden ilk önce rahim filmi diyerek onu rahatlatiyorum yoksa strese girdi adam🤪😔
Gkhnm97 Tugce1803 canimmm uzulme ya kiyamam valla o kadar zorki bu maddi olaylar seni anligorum gerckten eşlerimizde yetisemiyolar artk ondan boyle konusyular rabbim aratmadan veri verse bi eşinde sorunmu cikmisti canm senin bn sana bi numara vericem bi kadin istanbulda sperm icin macun yapiyomus burda bi arkadas vermisti o numarayi faydasini gorenler olmus bn kaydetmistim hala duruyorsa bi bakip atiyim sana nolur uzulme ya kiyamam 😔
Tugce1803 Gkhnm97 İlaç verdi doktor canım şimdi başka kür karıştırmak istemiyorum😔Biz sorun yok diye biliyorduk doktora sperm testini gösterdik nasıl yok derler 0 yazıyo burda dedi yani ileri sperm hızı 0 mış e morfoloji de 2.İkimize de ilaç verdi 21 inde rahim filmi çekilecek
Gkhnm97 Tugce1803 bklm canm bi kullanin ilaclari gun dogmadan neler dogar nasl böyle konusabiliyo madem doktor canm görmüyomu sifiri demi gercekten varya doktorlara guvenimzde azaldi
Tugce1803 Merve6475 Eşim aşılama olmaz paramız yok dedi dünde demiştim ya bende biliyorum olmadığını😔Rahim filmini çekil ilaçları kullanalım olursa olur olmazsa 3 5 sene bebek olmasın dedi😔