mbusra06 Halimeciftci fark etmez hamile olan her bayan ve ankarada yaşayan bana ınstagramdan ulasabilirsiniz 😊 busraningunlugu
Sultanozturk Yeliz2311 ben a life Hastanesi'ne gidiyorum Alptekin Alagöz ve suanlik memnunum ☺️ siz nereye gidiyorsunuz
Yeliz2311 Sultanozturk sincandaki lokman hrkimi dusunuyorum bende hem fiyati uygun hemde yeni dogan unitesi var diye
Sultanozturk Yeliz2311 fiyatı bana uygun gelmedi hatta sorduklarim arasında en pahalı orasiydi ne kadar dediler size
Cereninbebisi Yeliz2311 bana orayı onermedıler bende senın gıbı dusunmustum hem pahalı hemde tavsıye edılmeyınce vazgectım annem ucuncu kardesımı lokman hekımde dorduncu kardesımı koruds dogurdu o bıle koru dedı cok kısıyle konustum arastırdım koruda karar kıldım
Yeliz2311 nazel123 dogum icin gorustum ama daha doktor secemedimm 🙄 planli sezeryan istiyorum bazi doktorlar bu konuda biraz kati kabul etmiyorlar sizin doktorunuz kim acaba 😚
Oznurcevik Sultanozturk paket aldık herşey dahil 5940 tl doktorumuzdan çok memnunuz istedgimiz zaman ulaşabiliyoruz
Yeliz2311 Sultanozturk yaa sadece dogum 3400 dediler koru 3800 fiyat verdi natomed 2900 ama oraninda yogun bakimi yoktu.Pakize hanimda mi normal dogul yanlisi acaba 😏😁