azizeguneyy Alyazumra hamur işlerinden biraz uzak dur ilerde seninde gebelik zehirlenmen olmasın kuzum
Alyazumra azizeguneyy gebelik zehirlenmesi olsa nasıl anlayabilirim veya hamur öyle yapar mı canım ilk defa duydum :(
azizeguneyy Alyazumra her yerin ödemden şişmeye başlıycak tansiyonunda değişiklikler olacak o zaman anlaşılıyor hamur işi ve tuzlu şeyler yeme
Alyazumra azizeguneyy en çokta onları canım cekiyo :( varya normalde görsen hiç bişey yemeyen kemik olan kız simdi pofuduk oldum😂
Havvabetul Alyazumra evet canım 3 hafta önde nerdeyse. seker yok ama diyabete yatkınlık olabilir dedi doktorum
Derya0707 Alyazumra maşallah canım benim 32+2 de 1750 idi sonra ataga kalktı 37+5 de 3250 idi son haftalar güzel alıyor
Derya0707 Alyazumra ben de biraz dikkat et istersen diyecektim de karışmak istememiştim son haftalar her hafta 250 şer gram dan 450 gram alıma geçtik düşün
korkmazhll Esra_8135 canım dr birşey dedi mi sana benim 32 haftalıkken 1700 dü dr 1 hafta geride zayıf dedi bana
Skn23 korkmazhll muz pekmez süt aldırıyor dediler canım ne kadar doğru bilmiyorum ama🙄 ben henüz gitmedim kontrole pazaetesi gididem 31 de
1miniginannesi Alyazumra bana da 32. Haftada 2200 dedi 35 de tekrar gittim bir hafta geriden geliyor 2450 dedi normal beslenmenize devam edin bendr tombiş diye çok dikkat etmedim ama geriden geldiğini duyunca tekrar toparlamaya çalışıyorum yediklermi
Caglaak 31+4 'te 2100 gramdı bugün kontrolümüz vardı 34+3 olduk 2600 grm olmuş oğlum bir hafta ilerde gidiyoruz gelişim olarak